Spring naar inhoud

Het grote bedriegen van NASA wordt steeds duidelijker

NASA LiarsHet bewijs van  fraude en bedrog door de NASA is overweldigend!

De lijst met bewijzen is haast onmetelijk en ik heb een kleine selectie voor je gemaakt die je hieronder kunt zien. Het zou na het zien van zoveel bewijs voor een ieder duidelijk moeten zijn dat organisaties zoals de NASA geen recht van bestaan hebben.
Als je hierna nog steeds wilt geloven dat de NASA ( en hun zusterruimtevaartorganisaties) het geld van de belastingbetaler goed besteden, moet je het zelf maar weten. Maar zeg niet dat niemand je ooit gewaarschuwd heeft voor misschien wel de grootste leugen uit de menselijke geschiedenis.

NASA is een misleiding van de elite !
Official NASA poster for International Space Station Expedition 45 was revealed in Feb 2015
Je kunt je afvragen: “wanneer ging science fiction over in wetenschap?

Uit mijn onderzoek blijkt dat dit al heel lang geleden gebeurde toen de “Natuurlijke wetenschap”werd verbannen en werd vervangen door de moderne wetenschap, die zeer beïnvloed werd door de katholieke kerk.  Kijk ook eens naar dit artikel They Were Given Missions.

Als we kijken naar de oude geschriften blijkt dat ze eerst gewoon geschreven werden en later werden deze geschriften heilig en daarom als wey en traditie gezien die door velen klakkeloos werden gevolgt.
De geschriften werden geïnstitutionaliseerd, en werden de handleidingen voor de elite en rijken in deze wereld voor vele generatie en eeuwen heen.

Het is dus niet langer een raadsel hoe science fiction als  wetenschap geaccepteerd werd ,met behulp van theoretische wiskunde en gefinancierde onderzoeksrapporten om de publieke opinie te beïnvloeden via het omderwijs en de massamedia.

Met deze kennis is het opsporen van misstanden in deze wetenschap en kwestie van het vinden van details die niet kloppen.  Simpelweg door het ontmaskeren van de leugenaar en bedrieger.

Eerst zul je bemerken dat er zaken niet kloppen, daarna zul je zien dat er allerlei verklaringen worden gegeven die kant nog wal raken om toch maar de leugen te camoufleren.

Eerste kijken we naar een aantal problemen bij de NASA

Probeer dit eens te beantwoorden:

 • Waarom gebruikte de NASA altijd een studiosetting waarbij de camera nooit een draai van 360 graden maakt, zodat we alle hoeken van de set kunnen zien?
 • Waarom zijn de foto’s van de NASA bewerkt met Photoshop of is het realistische kunst?
 • Waarom filmt de NASA op grote hoogte altijd met een “fish-eye” lens?
 • Wat voert de NASA werkelijk uit op de noord en de zuidpool?
 • Waarom zien we luchtbellen tijdens ruimte wandelingen?
 • Waarom zijn er geen complete video’s van astronauten die via de luchtsluizen de ruimte ingaan of juist naar binnenkomen?
 • Wat is de oorzaak geweest van het kwijtraken van alle meetgegevens en al het andere orginele beeld en geluidmateriaal van de Apollo missies?
 • Hoe kwamen de Apollo missies veilig door de dodelijke straling in de “van Allen”gordel?
 • Waarom kan het nieuwe Orion project ( reis naar mars) geen gebruik maken van de techniek die door de Apollo missies sucsesvol werd gebruikt om door de “van Allen “gordel te reizen?
 • Waarom gebruikt de NASA green screen technologie in hun video’s?
 • Wat is het verborgen oorsprong van de NASA, en hun relaties met de nazi’s en geheime genootschappen?
 • Wat hebben sommige klokkenluiders onthuld over de NASA?

De bovenstaande lijst is maar een korte samenvatting van vele vragen die je kunt stellen over de NASA en al hun zuster ruimtevaart organisatie. Een klein onderzoekje op Google en Youtube geven je binnen een uur heel veel antwoorden.

Een uurtje welbesteed, leerzaam en leuk !!

NASA zegt dat de aarde een beetje een peervorm heeft.

Flat Earth stelt de NASA en Neil DeGrasse Tyson bloot

NASA Mars expeditie fraude

Over the years the size of America has changed according to official NASA "images"!
De NASA studios produceren niet allen maar gemanipuleerde foto’s maar ook in elkaar gedraaide video’s en films:

Mars Curiosity Rover  bedrog – Mars ziet er uit als de aarde, omdat dat het is

Als je met een open geest en een kritisch oog kijkt naar de NASA studio producties kun je niet anders concluderen dat ze te belachelijk voor woorden zijn:

NASA “Astronaut” Tim Peake “Water drinken in de ruimte” Bluescreen duidelijk blootgesteld

De flexibele deur – De nagel aan de doodskist van de NASA

Je ziet het bewijs en het patroon wat ze volgen, hierdoor zul je wakker worden voor nog meer van de in scene gezette misleiding door invloedrijke instituten en massa media bedrijven elke keer als je dit soort zaken bekijkt.

In de loop der jaren en de eeuwen heen zijn de leugens op leugens zo ver van de werkelijkheid af komen te staan dat instellingen en overheden het nodig vinden om elke vorm van kritiek in de kiem te smoren, en mensen die de waarheid blootstellen te bestempelen als idioten en waanzinnigen.
Future of Scirence: We Will Have The Power Of Gods.
Wetenschappelijke theorieën worden valselijk verkondigt als feiten en wetten.
Hypotheses die niet in de natuur waarneembaar zijn, en niet repeteerhaar in een laboratorium herhaald kunnen worden, worden toch geaccepteerd als feiten, die vervolgens alleen maar door wiskundige vergelijkingen ondersteunt worden afkomstig van universiteiten (die gecontroleerd en ondersteunt worden door donaties van de elite)

Hierdoor geloofd het merendeel van de mensheid dat we op een bol leven in een onmetelijk universum dat door een Big Bang is ontstaan uit niets.   Mensen ontstaan zijn uit apen en dat de zon 150000000 kilometer van ons verwijderd is en toevallig net zo groot lijkt als de maan.

De aarde op de evenaar ronddraait met een snelheid van 1600 km/uur , en de aarde volgens het heliocentrische model met een snelheid van 107000 km/uur ronddraait om de zon alhoewel dit nog nooit is bewezen.
Thirty years after his first heretical books, Sheldrake's new one, Science Set Free, is a landmark achievement.

Geen wonder dat instellingen op zoek zijn om de mens genetisch modificeren, en deze om te zetten in androids die samenwerken met robots. Dit wordt dan de vooruitgang genoemd.

Van alle uitdagingen waarvoor de wereld staat is de 4e industriele revolutie misschien wel de grootste voor de mensheid.  Nieuwe technologieën en technieken maken het mogelijk om ons lichaam te integreren met machines en informatie voorzieningen. Het zal onze complete wereld compleet transformeren en deze zal nooit meer de zelfde zijn.   Hoe we hier mee om zullen gaan zal bepalend zijn voor onze vrijheid. Maar het risico dat op de loer ligt is heel groot. De techniek in verkeerde handen kan de hele mensheid in een klap tot slavernij verdoemen zonder dat we daar nog wat aan kunnen doen.

Want het grote risico zit in de snelheid waarmee de technologie voortschrijd, deze is zo groot dat onze samenleving er totaal niet op in is gesteld. Onze wetgeving in deze zal ten alle tijden achterlopen met de voortgang van de techniek.

Daarnaast bestaat de kans dat de tecnologie slimmer wordt dan de mensheid

weforum.org/agenda/2016/01/

Hier zijn een aantal onthullende waaruit de vooruitziende blik van de “science fiction” blijkt:

 • Een van de belangrijkste doelen van science fiction is het voorbereiden van de mensheid op het accepteren van de toekomst… -Science Fiction schrijver, ARTHUR C. CLARKE, werkte mee aan The Making of Kubrick’s 2001 A Space Odyssey (1968 Movie)
 • Top marinier kijkt naar Science Fiction om zijn corps voor te bereiden op de toekomst –www.defensetech.org
 • Waarom de samenleving science fiction nodig heeft
  …science fiction is het enige genre die laat zien hoe de samenleving op een andere manier zou kunnen functioneren. Het is de eerste stap in het proces, omdat het ons laat zien welke toekomst we willen en laat manieren zien om hier naar toe te werken.

Bruce Banner, the mild mannered scientist, told NASA: "Don't make 'em Angry, because they turn into the incredible HULK!"

De toekomst wordt niet voorspeld maar hij wordt uitgeschreven

Echt, als je naar het verleden kijkt en daarna de nieuws berichten uit die tijd dan zul je zien dat wat toen voorspeld werd ook daadwerkelijk is gebeurt.    Het is uitgeschreven

Elite Bloedlijnen “We zullen als goden zijn”

FLAT EARTH, MYSTERY BABYLON, & the GREAT SPACE MYTHOLOGY

Kopieerde de NASA Jules Verne?
De NASA Apollo Maan Missies lijken het  script van Jules Verne te volgen:
From the Earth To the Moon -1867 novel by Jules Verne

De films Armageddon en  Avatar hebben veel overeenkomsten:

Let op de script overeenkomsten tussen Avatar (2009 film), en de Sci-Fi film uit 1998   “Armageddon” met Bruce Willis, Billy Bob Thornton, Ben Affleck, en Liv Tyler laten beiden een verhaal zien waarbij in de ruimte mijnbouw wordt ondernomen en waarbij het technologische avontuur door de regisseurs wordt gepromoot.  Alles ondersteund door miljonairs die al deze projecten financieren
In addition to Google billionaires Page and Schmidt and filmaker Cameron, Planetary resources; avatar movie director James cameron...

Filmmaker James Cameron lijkt de laatste tijd erg druk te zijn met het uitzoeken van zaken die waar nog niemand is geweest…
De Titanic-maker heeft nu de handen in een geslagen met de Google kopstukken Larry Pageen en Eric Schmidt in het ondersteunen van Planetary Resources, een mysterieus bedrijf dat beloofd om het welzijn van de totale mensheid veilig te stellen en doorvoor miljarden in de economie te pompen.

-Lees ibtimes.com

Mars Hoax

1_Avatar_Armageddon_Planetary Resources_Mars_Script

Mars Hoax – Curiosity Rover Miljoenen film

Let op de scripts, de toespraken, de acteurs, de in scene gezette gebeurtenissen, etc.

Obama weet dat de aarde vlak is

Zie voor het orginel artikel: https://ronmamita.wordpress.com/2016/03/18/the-bs-meter-follows-nasa-everywhere/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: