Spring naar inhoud

Geldautomaten dreigen leeg te raken, banken vragen om met pin te betalen

De elite probeert ons op allerlei manieren nog meer afhankelijk van hen te maken. Een van de middelen die ze graag gebruiken is het contante geld.   Mensen zonder contant geld zijn namelijk compleet afhankelijk van de bank en daarmee van de elite die eigenaar zijn van bijna alle banken, en ook alle geldstromen beheren in de financiële markten.

Maar mensen krijg je niet zomaar van het contante geld af, daar is wel wat dwang voor nodig.  Zo werd onlangs het briefje van 500 euro al afgeschaft met de reden dat terroristen en criminelen deze veelvuldig zouden gebruiken.   Maar vooral word er continue gewezen op het gemak van elektronisch betalen en dat contant maar lastig is.  Hieronder een artikel uit België wat dan in de media komt om mensen te ontmoedigen om contant te betalen.

Maar ik het zeg het nog maar eens, een maatschappij zonder contant geld verword binnen de kortste tijd tot een dictatuur !!!

De banken raden aan om tijdens het paasweekend zoveel mogelijk met de kaart te betalen. De kans bestaat immers dat een beperkt aantal bankautomaten leeg komt te staan.

Het gaat om een voorzorgsmaatregel, benadrukt men bij Febelfin, de federatie van de financiële sector. “Door de combinatie van het verlengd paasweekend en de aanslagen van dinsdag bestaat de kans dat een aantal automaten niet bevoorraad raken”, aldus een woordvoerster van Febelfin. Een aantal waardetransporten kon niet worden uitgevoerd, omdat de prioriteit van de politie bij de aanslagen ligt.

Hoeveel geldtransporten niet konden doorgaan, en hoeveel automaten leeg dreigen te staan, is niet duidelijk. Febelfin spreekt over een heel beperkt aantal. Maar uit voorzorg raden de banken toch aan zoveel mogelijk met de kaart te betalen. De mogelijke problemen zijn niet beperkt tot de hoofdstad, maar kunnen zich ook elders voordoen.

Bron: Geldautomaten dreigen leeg te raken, banken vragen om met kaart te betalen – HLN.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: