Spring naar inhoud

De evenaar en de vlakke aarde (flat earth)

Ze zeggen dat de evenaar de heetste plek op aarde is , omdat de zonnestralen de evenaar raken onder 90 graden, maar ze houden geen rekening met de onzichtbare as van 23,4 graden van de aarde !!!! Dat klopt niet op het draaiende wereldbol model, maar is volkomen logisch op het platte aarde model !!!!!

12473703_971366482917158_2401586382661054115_o

12513907_971366489583824_6382947920223490438_o

2 Comments »

 1. Zie hier af en toe goeee informatie voorbij komen. Maar die platte aarde begint lachwekkend te worden. Google eens op seizoenen dan zie ja de juist door dat de aarde schuin staat tov de draai as wij seizoenen kennen en de zon 2x per jaar recht op de evenaar staat. Dan weet je ook waarom wij het gebied tussen de keerkringen tropen noemen. Met bijna een konstante temperatuur het hele jaar door.
  Wat anders: hoe verklaar je een maansverduistering met een platte aarde. Wie hou je voor de gek?

  Like

  • Toch blij dat je de meeste andere artikelen wel kunt waarderen, dank je. Maar het vlakke wereld gebeuren is ook een onderwerp wat veel reacties op roept omdat het zover afligt van wat we op school geleerd hebben en waarmee we dagelijks in films en op TV mee worden overspoeld. En als je mij een jaar geleden had gezegd, Rene de aarde is plat dan had ik ook gezegd “wie houd je voor de gek”

   Maar na een jaar toch wel intensief studeren op dit onderwerp ben ik tot de conclusie moeten komen dat er daadwerkelijk meer aanwijzingen zijn die er op duiden dat de aarde vlak is dan dat we leven op een bol.

   Dit voorbeeld nemend dat ik hier in dit artikel behandel. Als de aarde zoals gezegd onder een hoek van 23,4 graden staat ten opzichte van de zon, dan zou toch het gebied dat we de tropen noemen ook onder die zelfde hoek moeten bevinden ten opzichte van de aardas ?

   Maar de tropen bevinden zich evenwijdig aan de evenaar, waar vreemd genoeg in de zomer de zon om 12 uur recht boven je staat. Een hoek van 90 graden. Ook dit zou dus al niet kloppen.

   Als je echt eens met een onbevooroordeelde blik een dag serieus onderzoek na deze materie zou doen op internet, en alle zaken die je dan tegenkomt tegen over elkaar zet. Dan kan ik je voorspellen dat er op zijn minst enige twijfel zal ontstaan. En misschien zeg je wel Rene je kon toch wel eens een beetje gelijk hebben. Maar laat voorop staan dat ik een ieder zijn mening en inzichten respecteer en dat je van mij net zo goed een andere mening kunt hebben.

   Kijk eens op http://renes-wereld.nl/informatie-over-flat-earth/ Dit zijn een aantal links voor het begin van een zoek tocht

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: