Spring naar inhoud

Meerdere manieren om van contactloos betalen af te komen

Contactloos betalen is de laatste stap naar de geïmplanteerde chip.  Daarna is er geen weg meer terug. Totale controle door banken en overheid is dan een feit. De meeste mensen realiseren zich dat niet en zien alleen de gemakken van het contactloos betalen. Maar hiermee kan alles wat je doet gevolgd worden en is privacy iets wat geen enkele waarde meer heeft.

 

 

 

Daarnaast werken banken en overheid ook koortsachtig samen om het contante geld uit te bannen. Alles onder het mom van terrorisme bestrijding en dwarsbomen van criminelen.  Maar denk je nu werkelijk dat deze jongens zullen stoppen met hun activiteiten als er geen contant geld meer is?  Nee echt niet.

Maar wat er wel gebeurt is dat de gewone burger compleet gecontroleerd kan worden en daarmee een slaaf word van de overheid.  Als je het namelijk niet eens bent met de overheid wordt heel eenvoudig je chip geblokkeerd.  Ja en wat kun je dan nog ?  Meewerken en zwijgen is dan je enige optie !!!

Daarom hier een artikel dat je toont hoe hier mee om te gaan en het contactloos bankieren te dwarsbomen. Het is in het belang van jezelf en dat van onze kinderen die we toch een toekomst in vrijheid gunnen.

Genoeg redenen dus om heel snel dat contactloze betalen te vergeten en over te stappen op de lekker ouderwetse manier van contant betalen.

Hieronder volgt een lijst met tips voor mensen op welke manieren ze de contactloze chip voor hun bank kunnen uitzetten. Voor mensen bij wie dat helemaal niet lukt, is er natuurlijk nog de manier zoals wij beschreven in het originele artikel of misschien de magnetron als laatste redmiddel.

Klant bij ING

Log in op Mijn ING, ga onderin het menu naar het kopje ‘Vernieuwd in Mijn ING’ en klik op ‘Contactloos betalen’. Klik vervolgens op ‘Instellingen wijzigen’, onderaan kun je de functie contactloos betalen uitzetten. De beslissing moet je vervolgens bevestigen door het invoeren van een TAN-code. Lees meer op de site van ING.

ING-klanten kunnen ook langsgaan bij een ING-kantoor of telefonisch de functie uitschakelen: 020 22 888 88.

Klant bij ABN Amro

Klanten van ABN Amro moeten zelf een nieuwe pas aanvragen, dat kan in een kantoor of telefonisch: 0900-0024.

Klant bij SNS Bank

Als je een pinpas hebt van SNS Bank, kun je via een online formulier het contactloos betalen uitschakelen. Let op: je hebt hiervoor wel een digipas of digicode nodig. Heb je deze nog niet, dan kun je deze aanvragen.

SNS Bank laat weten dat het sinds kort ook mogelijk is contactloos betalen via de app uit te schakelen.

Klant bij Triodos Bank

Als je een rekening hebt bij Triodos, dan schakel je het contactloos betalen uit via internetbankieren. Ga naar ‘Gegevens wijzigen’, ‘Wereldpas’ en kies bij het contactloos-symbool voor ‘Uit’.

Klant bij KNAB

Consumenten met een pinpas van KNAB kunnen het contactloos betalen in de KNAB-app uitzetten. Ga naar ‘Meer’ en ‘Mijn bankpassen’, of naar ‘Details rekening & bankpas’ in het menu ‘Betalen’ in je Persoonlijke Bankomgeving.

Klant bij Rabobank

Klanten van de Rabobank die liever niet contactloos betalen kunnen de functie hier uitschakelen.

 

Bron: Meerdere manieren om van contactloos betalen af te komen | Niburu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: