Spring naar inhoud

MH17: ‘Er is genoeg bewijs, gaat u slapen’..!! stel a.u.b geen vragen meer

Rutte MH17Wat een schandalige, zelfingenomen houding. dat is onze mening als we kijken naar de voortgang bij het MH17-onderzoek. Zelfingenomen, omdat je als officieel onderzoeker/toezichthouder de woorden waagt te gebruiken: ‘Er is genoeg bewijs, we weten wat we moeten weten!’.. Het is toch een zin, die je als onderzoeker direct kwalificeert als amateur; of nóg erger als goochelaar om de waarheid onder tafel te houden?

Nog erger: het zijn ook de woorden van de regering Rutte, wanneer wordt gesproken over de ontbrekende radarbeelden van de vlucht van MH17 in de laatste minuten voor de crash.. Het zijn de woorden van de OvV, ze spreken met één mond.. De onafhankelijk OvV, begrijp je? Ze spreken met een mond en DUS is de OvV niet meer neutraal.. Krachtige uitspraak vind je? Lees rustig verder!

Mogen we je vragen hoe je staat ten opzichte van de uitspraak, dat je als onderzoeker toch ALLE FEITEN dient te controleren, wanneer je een misdaad, ongeluk o.i.d onderzoekt, om ZEKER TE ZIJN dat je standpunt inzake deze gebeurtenis juist is. Om er ZEKER van te zijn, dat NIET-onderzochte FEITEN de imiddels gevonden bewijsstukken niet TOTAAL in ander daglicht zetten..

Raap die-en-die wrakstukken maar, de rest is niet nodig..!!
Weet je nog? Dat de wrakstukken van de MH17 verzameld werden op de crash-plek in Oekraïne.. Een groot deel van de wrakstukken bleef liggen.. Waarom? Nou simpel: ‘We hebben genoeg stukken van het vliegtuig om een goede analyse te kunnen maken van de crash’… SORRY..? Je gaat de onbekende oorzaak van een vliegtuigcrash onderzoeken en je laat een groot deel van de wrakstukken van het toestel liggen, in dit geval dus de MH17..??

Puur volgens feitelijke logica, klopt deze zin over ‘genoeg bewijsstukken’ al niet, dat zul je toch moeten beamen. Want dan kom je vervolgens toch uit op de heel simpele vraag: ‘HOE WEET JE VAN TE VOREN WELKE VLIEGTUIGWRAKSTUKKEN ER WEL EN WELKE ER NIET TOE DOEN?’..  En wat gebeurt er nu met het kletsverhaal over de radarbeelden..! JUIST, preciés hetzelfde.. Er was genoeg bewijs al, we hadden de beelden niet nodig.. Het bleek dat -toen we het vroegen aan Oekraïne- zij ze niet hadden, want de grondradar stond uit.. Maar ALS die had aangestaan, hadden we dat bewijs niet nodig gehad.. We hadden al genoeg bewijs.. Luister naar de politiek VVD-retoriek van Jeanine Hennis bij Eva Jinek, afgelopen maandag 1 februari.

 

Mensen minkukelen die mogelijk essentiële zaken te melden hebben..??

NOS-correspondent-ter-plekke in Oekraïne, David Jan Godfroid.. Aangenaam. 'Putin-heeft-het-gedaan' is zijn credo en wat op de Rusische Tv wordt gezegd is propaganda..

Rusland-NOS-correspondent-ter-plekke was kort in Oekraïne. David Jan Godfroid.. Aangenaam. ‘Putin-heeft-het-gedaan’ is zijn credo en wat op de Rusische Tv wordt gezegd is propaganda..

Wat is de reden dat NOS-Rusland-correspondent David Jan Godfroid, perse moet ‘minkukelen’ over mensen in oost-Oekraïene, die VOLLEDIG TEGENSTRIJDIGE BERICHTEN MELDEN dan dat onze David Jan dat doet..?? Ben je zoveel ‘beter’ meneer David Jan.. Weet je al wat er gebeurd is. Kijk eens naar deze officiële NOS-reportage van onze David Jan, over minkukel-verhaal, in een ‘reportage’ van de hand van Godfroid, over de Russische kant van het MH17-verhaal, waar je als journalist toch neutraal over hoort te berichten..??

Het gaat over de ‘straaljager-optie’, zoals Godfroid het geringschattend noemt.. Is het niet verstandiger dat hij ZELF het veld in was gegaan en de vragen aan de dorpsbewoners zou hebben gesteld, die de RT-journalisten wel stellen.. Wat geeft deze minkukelende-journalist het recht om vanachter zijn laptopje, een stuk te maken, als commentator bij een voetbalwedstrijd..? Kijk en huiver over de manier waarop deze NOS-journalist straffeloos dit soort -vergeef ons de uitdrukking- kinderprutsjournalistiek mag produceren.

Een reportage die vervolgens ook nog eens wordt uitgezonden als ‘officiële reportage’.. Onbegrijpelijk toch, hoe zijn wel-kwalitatief werkende collega’s, met de propaganda van deze man door de bocht blijven kunnen..! “Gaat u maar rustig slapen, want met deze minkukels schieten we niets op!”.. Hoor je het hem zeggen?

Tja, David Jan, waarom ben je zelf niet gewoon je journalistieke werk gaan doen, en op zoek gegaan naar bewijzen van vliegramp, in de vorm van OOGGETUIGEN..? Zijn de tolken te duur, was je bang voor een granaat op je hoofd? Wist je meer zaken en moest dat allemaal dood worden gezwegen? Via de prachtige beschrijving van ‘de straaljageroptie’..? Kijk eens naar deze video en zie wat ome David gewoon heeft gemist.. Of staat deze mensen allemaal te liegen, boeren en buitenlui, en had meneer Godfroid genoeg bewijs.. “Gaat u maar slapen, want wij weten al who-dunnit!” Maar helaas, Nederlanders gaan niet meer slapen; wij hebben het gevoel dat de Nederlanders steeds wakkerder worden en het grote geklojo zat zijn met dit MH17-onderzoek.

Kijk naar deze volledige reportage van RT, waarin je vanzelfsprekend ook je terughoudendheid dient te bewaren, maar waarvan we overtuigd zijn, dat je in staat bent, je een beter en neutraler beeld te vormen, dan met het materiaal van de NOS zullen we maar zeggen..
X

En zo is er eerst de kennelijke LEUGEN dat Oekraïne geen beelden zou hebben, omdat de radar kapot was.. Vervolgens zegt Oekraïne dat de OvV liegt en de beelden gewoon beschikbaar waren..!! Nb. wij spreken liever over ‘liegen’, als dit bewust gebeurd is, dan dat er sprake is van ‘onjuist voorlichten’!! Waarom liegt de OvV, is dan toch de eerste vraag? En vervolgens komt dit aan het licht en gaat de hele VVD-goegemeente roepen dat ‘Er sowieso genoeg bewijs voor handen was, om ‘DE JUISTE’ conclusies te trekken’...! Maar waarom er dan over liegen, als je gewoon kunt zeggen, dat er genoeg bewijs IS..!!??

De voorlopige conclusie van dit hele actuele verhaal van de radarbeelden die er wel of niet waren: de OVV liegt of Oekraïne verstrikt zich in zijn eigen leugens en halve waarheden. Maar laten we wel wezen: het goede nieuws is dat Oekraïne nu zegt dat er dus WEL radargegevens zijn. Daarmee is het onderzoek nog lang niet af. Deze radargegevens moeten beschikbaar komen om vast te stellen waar de Buk-raket precies vandaan kwam en om te weten of er misschien toch militaire vliegtuigen van Rusland of Oekraïne in de buurt van de MH17 waren. En in het geval dat de OvV liegt, weten wij wel, waarom de OvV in eerste instantie ook loog over ‘uitgeschakelde grondradarinstallaties’…!!

Bron: WantToKnow.nl – MH17: ‘Er is genoég bewijs, gaat u slapen’..!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: