Spring naar inhoud

NATO bommen zijn goed, die van Rusland zijn barbaars – Duitse politicus kritiseert Merkel’s beleidt in Syrie

In deze video wordt maar weer eens duidelijk hoe de politiek en de media met twee maten meten. In de berichtgeving naar de westerse burger wordt per definitie Rusland in een kwaad daglicht gezet. Maar de zelfde actie die door de westerse landen onder de vlag van de NAVO worden uitgevoerd worden ten alle tijden als positief weergegeven.

Dit is een scheef beeld dat we van een onafhankelijke pers niet zouden moeten accepteren. Gelukkig zijn er steeds meer mensen die deze propaganda doorzien en er tegen protesteren. Zo ook deze Duitse politica die in duidelijke taal laat weten hoe hypocriet het beleid van Merkel eigenlijk is en daarmee model staat voor de gehele EU en NAVO

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: