Spring naar inhoud

Episch Bedrog | Opkomst en ondergang van de Globe – YouTube

Deze video is gemaakt door iemand die er van overtuigd was dat de aarde een bol is. Maar gaande weg zijn onderzoek is hij er totaal van overtuigd dat de Aarde wel vlak moet zijn.

Eerdere video’s over dit onderwerp hieronder weergegeven;

Ook voor mij zelf is deze zoektocht een openbaring geweest. Het feit dat de aarde vlak zou zijn is zo ongelofelijk en zo tegen wat wij altijd hebben geleerd dat het in eerste instantie bij mij heel veel weerstand opriep. Ik merk ook dat dat nu gebeurt als ik ander mensen vertel over de Flat Earth.

Je kunt het bijna geloven, het is zo onwerkelijk, maar daar in tegen is er zoveel bewijs dat de aarde vlak is dat je er bijna niet omheen kunt. Daarom raadt ik een ieder aan eerst deze video eens te bekijken en daarna zelf eens een klein onderzoekje op te zetten.

Ander Flat Earth materiaal kun je hier vinden:

https://www.youtube.com/watch?v=sfMZ9…Learning Curve

https://www.youtube.com/watch?v=R-5HV…Epic Deception Video ResourcesRob Skiba https://www.youtube.com/channel/UCoiI…Eric Dubay https://www.youtube.com/user/ericdubay77Flat Earth Asshole https://www.youtube.com/channel/UCTlb…Jeranism https://www.youtube.com/channel/UCS_F…John Armstrong https://www.youtube.com/channel/UC9lo…Max Haskins https://www.youtube.com/channel/UCFtM…SunQuesDaGod https://www.youtube.com/user/SunQuesD…StinkyCash https://www.youtube.com/user/jwalstein1New Horizons Saint Annes https://www.youtube.com/channel/UCu_E…Keip https://www.youtube.com/channel/UCZW8…Darren Nesbit Flat Earth Presentation:https://www.youtube.com/watch?v=7UuW9…Jonny Lopez Flat Earth Song:https://www.youtube.com/watch?v=i0hYG…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: