Spring naar inhoud

Wees op je hoede voor het verdwijnen van het contante geld

Banken en overheden zijn er op het ogenblik erg druk doende mee. Het uitbannen van het contante geld. Vorige week kwam er het bericht dat het 500 euro biljet gesneuveld is en niet meer gebruikt kan worden.

Reden voor dit alles is volgens zeggen bestrijding van terrorisme en criminaliteit. Maar denk je nu werkelijk dat terroristen minder aanslagen zullen plegen als zij geen contant geld meer hebben ? En criminelen zullen denk ik onmiddellijk stoppen met hun activiteiten als er geen contant geld meer is!

Kort gezegd het is een dekmantel voor iets anders, namelijk totale controle over de bevolking.  Dat is het ware streven achter de afschaffing van het contante geld.   Contant geld is en blijft de basis voor onze vrijheid in zowel handelen als in meningsuiting.

Bedenk eens wat er gebeurt als er geen contant geld meer is, je bent dan compleet overgeleverd aan de wil en nukken van banken en overheden. Zij hebben dan echt complete controle over alle mensen.

Als je als een probleem of een conflict met de bank hebt of overheid dan kunnen ze zonder pardon je pas en daarmee rekening afsluiten zonder dat je daar wat tegen kunt doen. En als je als burger niet meer kunt beschikken over geld dan ben je heel maakbaar en vormbaar.  Want als je geen eten meer kunt kopen en je energie niet meer kunt betalen zul je wellicht iets minder kritisch worden naar banken en overheden.

Maar wat moet je daar dan tegen doen zul je zeggen, we kunnen toch niets doen tegen de banken ?

Het middel om dit soort toestanden te voorkomen is het pinnen zoveel mogelijk uit te bannen. Betaal zoveel mogelijk contant.  Natuurlijk is dit minder makkelijk dan pinnen. Maar als je je zelf en je kinderen nog een vrije toekomst wilt gunnen is dit misschien wel de kleinste moeite die je kunt doen.

Een land ZONDER contant geld is een land ZONDER vrijheid !!

 

Om dit nog een beetje meer kracht bij te zetten heeft de Stichting Handjecontantje een petitie opgezet. Uiteraard heb ik die getekend en hoop dat jij dit ook zult doen.  Maar belangrijker denk er eens over na en als je ook denkt dat contant geld belangrijk is, handel hier dan ook na.

Teken hier de petitie

Petitiefoto 2

Bron: Petities.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: