Spring naar inhoud

THEY LIVE – 1988 – FULL MOVIE – YouTube

In de uitvoering een B-film maar qua onderwerp zeer actueel.  Onze maatschappij wordt geregeerd en gemanipuleerd door een selecte elite club die op een verborgen manier de wereld waarin we leven vorm geven. De wereld die wij beleven wordt op het ogenblik volledig door een aantal elementen beheerst.

  • geld     –  compleet in handen van de Rothschilds elite club
  • TV       –  Alle grote tv maatschappij’s worden door de elite aangestuurd, inklusief het NOS journaal
  • Werk   –  Er is te weinig werk en dit wordt door de multinationals bewust door automatisering in de                 hand gewerkt en toch moeten we solliciteren anders krijgen we geen geld.
  • Zorg     – De basis inkomstenbron voor de farmaceutische industrie die er totaal geen belang bij hebben dat mensen beter worden, zieke mensen leveren immers meer geld op. Dus goede zorg is voor hen een doorn in het oog.
  • Politiek –  Is er de laatste tijd nog een politicus geweest die deed wat hij zei? Ja… Pim Fortuijn maar die is dood !!  ( onder verdachte omstandigheden)
  • Politie   –  Bedoeld om de burger te beschermen , maar tegenwoordig steeds vaker ingezet tegen de burger om de elite te beschermen.

Dit soort zaken baren mij ernstige zorgen omdat onze leiders zich in zouden moeten zetten voor onze belangen en niet voor een kleine club elite die bovendien bijna al het geld op de wereld bezitten.

In deze film wordt de elite herkend door een speciale bril die hun zichtbaar maakt. Deze elite bewegen zich tussen de mensen maar lijken vanuit een andere wereld te komen met hele slechte motieven. Alleen bewustwording kan onze maatschappij behouden van een totale ondergang.

 

De Ware Wereld Alles bekijken

Zoektocht naar de werkelijkheid, holografische virtuele wereld, Flat Earth en bedrog door de NASA. Geheime organisaties ...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: