Spring naar inhoud

FLAT EARTH – STARTER KIT – YouTube

De titel zegt het al, een starter gids in de materie van de vlakke aarde.  Het verhaal wat voor de meeste mensen klinkt als de grootst mogelijke onzin, maar voor een aantal mensen een waarheid geworden is die hun kijk op de hele maatschappij volledig op de kop gezet heeft.

Kijk met een open blik deze video en probeer daarna nog eens te bewijzen dat de aarde een globe is. Je zult zien dat juist dat heel erg lastig is. Het enige bewijs dat er is voor een globe is door de NASA geleverd en niet meer dan dat. Wat wij zelf met onze zintuigen en gezond verstand kunnen vaststellen en concluderen duidt op een vlakke wereld.

Veel kijkplezier

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: