Spring naar inhoud

Bevolking begint werkelijke gevaar te herkennen | Niburu

Naarmate er toch steeds meer mensen wakker worden, wordt het steeds moeilijker voor de staatspropaganda om de bevolking te programmeren.

Steeds meer ontwaakten beginnen in te zien dat het werkelijke gevaar voor ons niet afkomstig is uit Rusland.

 

 

Staatsmedia zoals de Telegraaf blijven hun uiterste best doen om Rusland zoveel mogelijk zwart te maken.

Zo weet Telegraaf correspondent Pieter Waterdrinker het in zijn column voor te laten komen alsof Rusland een vulkaan is die binnenkort gaat exploderen omdat president Poetin een opstandige bevolking niet meer onder controle zal weten te houden. Een bevolking die zwaar lijdt onder de gedevalueerde Russische Roebel en die niet meer zo gemakkelijk op buitenlandse vakanties kan gaan als voorheen omdat die reizen voor een Rus steeds duurder worden. Als informatiebron hanteert hij de verhalen van zijn Russische kapster.

Dat is ook de opdracht die de Telegraaf heeft gekregen: maak Rusland zo zwart mogelijk en benadruk vooral dat het een geïsoleerd land is dat zwaar lijdt onder de sancties. Dat dit laatste volkomen terecht is vanwege het onbeschaamde gedrag van Poetin die alleen maar uit is op macht en zelfverrijking. Daardoor vormt Rusland een groot gevaar voor ons allemaal.

Dat is dan ook wat er op de instructies staat die de Telegraaf, namens Washington, ontvangt.

De boodschap is dat we nog even moeten volhouden met de broodnodige sancties want dat dan Rusland uiteindelijk wel door de knieën zal gaan.

Natuurlijk heeft ook Rusland te lijden onder de lage olieprijzen, net zoals ieder olie exporterend land, maar van het geïsoleerd zijn zoals men wil doen voorkomen, is absoluut geen sprake.

Rusland heeft ondertussen de banden met China verstevigd en heeft samen met de BRICS landen een nieuwe bank opgericht.

In juli vorig jaar werd de New Development Bank (NDB) opgericht als tegenhanger van de door Amerika en Europa gedomineerde Wereldbank en IMF.

De Russen hebben verder de banden met een land als Iran nog verder aangehaald. En deze laatste heeft nu opeens weer ongeveer 100 miljard Dollar aan bevroren tegoeden ter beschikking nadat de sancties tegen hen inmiddels weer zijn opgeheven.

Van die 100 miljard Dollar zal ongetwijfeld een fiks deel worden gebruikt om Russische wapens te kopen.

Daarnaast is Rusland hard aan het werk gegaan om zoveel mogelijk olie- en andere transacties uit te voeren in eigen of lokale valuta in plaats van Amerikaanse Dollars. Dit alles zal op termijn leiden tot het einde van de Petrodollar en daardoor grote problemen veroorzaken voor de Amerikaanse economie zoals wij al eerder schreven.

De kordate manier van optreden in Syrië van Rusland heeft ook veel landen tot nadenken gezet. Zoals de bevolking van Frankrijk die begrijpt dat wanneer je een einde wilt maken aan terrorisme je dat moet uitschakelen en niet bewapenen.

Rusland heeft het afgelopen jaar grote delen van de wereld ervan bewust gemaakt dat Washington en bondgenoten de oorlog in Syrië alleen maar erger maken en langer laten duren vanwege het bewapenen van groeperingen die in feite niets anders zijn dan ISIS strijders in misschien soms een ogenschijnlijk iets ander jasje.

Het beeld dat een groot deel van de wereld had over Rusland is langzamerhand aan het veranderen en steeds meer mensen beginnen zich af te vragen wie hier nu eigenlijk “de kwade” is.

Nu komt ineens Japan en dreigt ook nog eens de Amerikaanse plannen te dwarsbomen.

De Japanse premier Abe heeft laten weten dat hij graag weer de dialoog zou aangaan met de Russische president Poetin.

Abe stelt dat de Russische hulp in het Midden Oosten van cruciaal belang is om daar de bestaande problemen op te lossen. Verder zegt hij dat hij bereid is om naar Moskou te gaan in zijn hoedanigheid als huidig voorzitter van de G7 landen.

Vroeger heette het G8, de club van de acht rijkste en machtigste landen. Tegenwoordig heet het G7 omdat Amerika het voor elkaar heeft gekregen om Rusland eruit te knikkeren, naar aanleiding van de gebeurtenissen in Oekraïne.

Washington zal niet blij zijn met deze actie van Abe. Deze kan dan ook heel binnenkort een telefoontje verwachten van het Witte Huis waarin hem nogmaals uitgelegd zal worden dat Rusland een ernstige bedreiging vormt voor de wereldvrede. Wie weet wel gestraft met een tweede Fukushima-achtige ramp.

Of, misschien begint Amerika eindelijk in de gaten te krijgen dat wanneer ze zo doorgaan niet Rusland de geïsoleerde grootmacht wordt, maar dat ze dat heel rap zelf zullen zijn.

Dat lijkt echter een beetje op “wishful thinking” want Washington heeft aangekondigd dat het Nederlandse referendum dat op 6 april aanstaande wordt gehouden over het associatieverdrag tussen de Europese Unie en Oekraïne waarschijnlijk het resultaat is van niet aflatende Russische propaganda.

Via de Engelse krant The Telegraph is bekend geworden dat Amerikaanse veiligheidsdiensten een onderzoek zullen instellen naar eventueel Russische invloeden of financiële bijdragen bij de totstandkoming van dit referendum. Dat Nederland zelf via onze ambassade geld wegsluist om bepaalde media in Oekraine te steunen, daarover uiteraard geen woord.

Ongetwijfeld zullen er een aantal GeenPeil mensen eindigen met een dossier in een diep ondergrondse bunker in Nevada en geeft Europa, en dus ook Nederland, er nu al blijk van dat ze zich in de praktijk niets van de uitslag (de wens van de bevolking) zullen aantrekken.

Wie weet wordt 2016 dan het jaar waarin de bevolking begint te begrijpen uit welke hoek het werkelijke gevaar komt.

Bron: Bevolking begint werkelijke gevaar te herkennen | Niburu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: