Spring naar inhoud

Mainstream-media wakkeren Europese burgeroorlog aan | Niburu

Waar tot nog niet zo lang geleden alle negatieve berichten over vluchtelingen door de mainstream media werden vermeden, zo zijn ze nu plotseling 180 graden gedraaid.

Acht van de tien populaire nieuwsberichten op vrijdag gingen over vluchtelingen en de problemen die zij veroorzaken en dat terwijl de substantiële instroom nog moet beginnen.

Het mainstream-nieuws en ook een fiks deel van het alternatieve nieuws wordt volledig gedomineerd door de aanrandingen en verkrachtingen zoals die door immigranten worden uitgevoerd.

Dit alles gebeurde ook al vóór oud en nieuw, maar de gebeurtenissen in Keulen en andere Duitse steden hebben een soort omslagpunt veroorzaakt. Het punt waarop uit alle hoeken en gaten nu ineens horrorverhalen tevoorschijn komen over het gedrag van immigranten.

Zoals wij eerder schreven, lijkt het dat men in de achtergrond heeft besloten dat het nu echt tijd wordt om de autochtone bevolking op te zetten tegen immigranten.

Zoals bijvoorbeeld gisteren gingen tien van de meest populaire onderwerpen in het mainstream nieuws allen over vluchtelingen en/of aanrandingen en verkrachtingen.

Dit gaat dan over een vermoeden van een doofpot door de politie in Almere van een aanranding door Syrische asielzoekers tot het feit dat de Europese Commissie het zat is dat een aantal Europese landen nog steeds weigert om vluchtelingen op te nemen.

“Ik ben de kritiek op de commissie beu. Wij doen genoeg. Het probleem ligt hem bij de uitvoering van de afspraken door een aantal landen”, zei Juncker.

Nederland is zoals gewoonlijk het braafste jongetje van de klas:

Voor het eerst ontvangt Nederland ‘herverdeelde’ vluchtelingen uit Zuid-Europa. Het gaat om vijftig Eritreeërs uit Italië, melden bronnen aan de NOS. De groep komt vandaag met twee vluchten in Nederland aan.

Ook in het Belgische nieuws verhalen over aanrandingen door asielzoekers.

Drie minderjarige, Syrische, vluchtelingen van amper 12 en 13 jaar hebben op een trein Brussel-Doornik drie jonge vrouwen bepoteld. Aanvankelijk liet het gerecht de daders lopen. Nu wordt opnieuw naar hen gezocht.

Na de aanrandingen in Keulen vonden er volgens de berichten grote protestacties plaats zoals wij eerder schreven.

Echter, de waarheid is toch iets anders zoals blijkt uit de volgende mail van een lezer (dank1):

Met grote verbazing zie ik de berichten over Keulen binnenstromen. Voor de feestdagen heb ik voor mij en mijn vriendin een hotel geboekt in Keulen voor een weekendje weg. Na de beelden gezien te hebben wat er rond de jaarwisseling in Keulen was gebeurd, wisten we eigenlijk niet of we nog wel wilden gaan.

Omdat we absoluut niet wilden dat angst een factor wordt die ons leven gaat regeren – in hoeverre dit toch het geval is laat ik in het midden – hebben we besloten om toch te gaan.

Het contrast met de gepresenteerde beelden is enorm!

Ja, we zagen bij de Dom een groepje mensen protesteren tegen het geweld dat de vrouwen is aangedaan. En terecht! Als dit protest bestond uit 100 man, dan was het eigenlijk al veel. Van Pegida hebben we ook aanhangers gezien. Die leken zelfs in de minderheid te zijn tov de eerder genoemde groep.

Aan de sfeer was bij een enkeling te proeven dat ze zich diep gekwetst voelen door “hun” overheid die er niet voor ze is en niet naar ze luistert. Er waren voor de zekerheid enkele ME’ers paraat en ook zagen we ’s avonds een politiehelikopter boven de Dom cirkelen.

We zijn na het zien hiervan terug richting de Dom gelopen om te zien wat er aan de hand was. Echter, we hebben helemaal niets gezien van onrust in de stad. Het gehele weekend hebben we buiten het eerdergenoemde niets meegemaakt dan lachende mensen en een hele fijne sfeer. De bikers en de hooligans die het centrum hebben onveilig gemaakt? Geen spoor van te bekennen, terwijl we het hele weekend in de binnenstad zijn geweest!

We begrijpen dat Keulen een grote stad is, maar inmiddels weten we niet meer wat we wel en niet moeten geloven. 1 Ding is zeker: De MSM geloven we zeker niet meer.

Ook verscheen naar aanleiding van de aanrandingen in Duitsland opeens overal een nieuw woord: Taharrush.

Zoals het wordt beschreven in de mainstream-media lijkt het iets dat onderdeel vormt van de Noord Afrikaanse cultuur. Zo zegt Elsevier over Taharrush:

Georganiseerde groepsaanrandingen tijdens grote evenementen zijn in Arabische landen al langer een bekend probleem.

Nu vormt dit helemaal geen onderdeel van de Noord Afrikaanse cultuur; het is een fenomeen dat zich voor het eerst manifesteerde op het Tahirplein in Caïro in 2011. Aangezien de Arabische lente daar ook werd georganiseerd doorGeorge Soros en kornuiten zou het niemand moeten verbazen als zij ook de Taharrush hebben uitgevonden en/of gepromoot.

Voorheen deed de mainstream-media er alles aan om problematiek zoals aanrandingen, verkrachtingen en moorden door asielzoekers in de bekende doofpot te houden. Nu, ineens, zijn ze volledig omgeslagen en weten ze niet wat voor soort horrorverhalen ze nu weer eens zullen schrijven over vluchtelingen.

Doordat mainstream-media meestal liegen, bestaat natuurlijk het gevaar dat wakkere mensen gaan denken in de trant van, “Zie je wel, er is bijna niets aan de hand want alles is zwaar overdreven”.

De problematiek ligt er wel degelijk en dat is die van het binnenhalen van grote groepen mensen uit totaal andere culturen en dan verwachten dat die wel even zullen integreren. Iets waarvan de grootste imbeciel met een half werkende hersencel vooraf nog van had kunnen bedenken dat dit niet zou werken.

We kwamen het volgende overzicht tegen van incidenten rondom asielzoekers en aanrandingen/verkrachtingen in Duitsland in één avond/nacht. Het betreft hier de avond/nacht van 10 op 11 januari 2016.

* Aurich: 3 asielzoekers randen een 15-jarig meisje aan, een voorbijganger weet erger te voorkomen

* Soest: Een 17 jarig meisje wordt in een bus door een 20 jarige migrant aangerand. Medepassagiers schieten haar te hulp;

* Ellwangen: Twee ‘zuiderlingen’ randen een 35 jarige vrouw aan die net uit het station komt; door zich te verzetten en te schreeuwen weet ze zichzelf te bevrijden; ;

* Hanau: 2 Syrische broers worden gearresteerd wegens het doodsteken van hun zwangere zus;

* Hamburg: Een 25 jarige man uit Eritrea randt in een ambulance een 24 jarige hulpverleenster aan;

* Hamburg: Een 48 jarige vrouw wordt bij een woonwagenkamp door twee Noord Afrikanen aangerand; ze weet naar een tankstation te rennen en om hulp te vragen; de dader wordt niet gearresteerd;

* Hamburg: Twee 20 tot 25 jaar oude Arabische mannen randen twee 53 jarige vrouwen aan; een van de mannen had hen eerst provocerend zijn potloodje laten zien;

* Hamburg: De politie arresteert een 23 jarige Somaliër die bij een school een 10 jarig Duits meisje op haar mond had gekust; de dader wordt niet aangehouden, maar naar een ander AZC overgeplaatst;

* Hamburg: Een buschauffeur schakelt de politie in als 8 Afghaanse migranten van 17 tot 24 jaar oud een vrouw aanranden en een glazen fles naar haar gooien als ze zich verzet;

* Hamburg: In een AZC wordt een 34 jarige vrouw door twee mannen verkracht; wegens gebrek aan bewijs worden er vooralsnog geen arrestaties verricht;

* Puttgarden: Een 49 jarige Franse Jood wordt uitgescholden en gewelddadig beroofd door twee vluchtelingen uit Syrië en Afghanistan;

* Marburg-Biedenkopf: Een donkere man dringt zich extreem op aan twee jonge vrouwen, die een voorbijganger om hulp vragen;

* Mannheim: Een 19 jarig meisje wordt op het station van Weinheim, net als ze in de trein wil stappen, door twee ‘Zuid Aziatische mannen’ van 25 en 28 jaar oud aangerand;

* Oldenburg: In totaal vijf vrouwen worden door twee 20 en 24 jaar oude Algerijnse asielzoekers aangerand;

* Paderborn: Zo’n 8 tot 10 jonge ‘vluchtelingen’ uit Noord Afrika randen diverse vrouwen aan; enkelen van hen worden gearresteerd en blijken illegalen te zijn; één van hen is zeer agressief en probeert het wapen van een agent af te pakken;

* Hannover: In Gleidingen wordt een 45 jarige vrouw wordt door een Syrische ‘vluchteling’ aangerand; ook hij toont zijn potloodje aan haar; als hij haar vastgrijpt schreeuwt ze om hulp, waarna hij op de vlucht slaat;

* Hannover: Een 28 jarige Soedanese asielzoeker randt op het toilet in een disco een 25 jarige vrouw aan;

* Trier: Een 13 jarig meisje wordt in een trein lastig gevallen en bijna bestolen en aangerand door twee buitenlanders;

* Merzig: In een andere trein wordt een 17 jarige meisje door een ‘zuiderling’ die zich ‘Achmed’ noemt aangerand; ze probeert te vluchten, en drie vrouwen schieten haar te hulp. ;

Het schijnt dat een Duitse minister het volgende heeft gezegd:

Het hoogtepunt van de migrantencrisis in Europa moet nog komen. Sterker nog – afgelopen jaar hebben we nog maar 10% van wat naar ons toekomt voor onze kiezen gekregen. Volgens de Duitse minister van Ontwikkeling Müller zijn er namelijk nog zeker 8 tot 10 miljoen migranten onderweg.

Als dit waar is en onze maatschappij is nu al zo verdeeld bij tien procent van wat nog moet komen dan weet je dat dit op een burgeroorlog in Europa gaat uitdraaien.

Een burgeroorlog die waarschijnlijk zodanig uit de hand gaat lopen dat er uiteindelijk VN troepen voor nodig zullen zijn om “hier de orde te bewaren”.

En laten dat nu net de troepen zijn van de New World Order, wat een toeval.
paus en new world order

Bron: Mainstream-media wakkeren Europese burgeroorlog aan | Niburu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: