Spring naar inhoud

TTIPP Het geheim van & voor onze politici – YouTube

Belangrijke Duitse documentaire over het TTIP verdrag dat met veel geweld door de corporaties wereldwijd door de strot van de wereldburgers gedrukt wordt. Deel dit aub heel erg veel want dit is de laatste strohalm van onze vrijheid. Zodra corporaties dit erdoor krijgen geldt enkel nog de winst, nog veel erger dan dit nu het geval is. Wetten die burgers beschermen zulen gebruikt worden om de winsten te vergroten van bedrijven, rechtssystemen zullen volledig schaakmat gezet worden door de hoge eisen en rechtszaken door corporaties. Deel daarom dit enorm belangrijke artikel zoveel als je kunt!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: