Spring naar inhoud

Wereldcontrole via persoonsnummers; grondplan bijna klaar | Stop de bankiers

Het persoonsnummer voor elke Nederlander (BSN) voor elke Nederlander (BSN) is een uitbreiding van het Sociaal Fiscaal Nummer dat op zijn beurt is ontstaan uit het Landelijk Vast Nummer, destijds in gebruik bij de belastingdienst.

Ondanks de bezwaren uit het volk, stelde het kabinet dat gebruik van het sofi-nummer nooit verder zou gaan dan door overheidsdiensten en de eraan gerelateerde sociale sector: “Tot hier en niet verder!” Nu is het een voorwaarde voor dienstverlening door banken, werkgevers, zorgverzekeraars, volkshuisvesting (subsidies), onderwijs, gezondheidszorg en andere partijen.persoonsnummerDe Centrale Persoons Administratie (CPA) maakte in de jaren zeventig geen enkele kans.

Felle protesten waren het gevolg: “Geen centrale registratie!” Thans gaat Nederland als eerste van Europa over tot een centrale persoons-database.(i)“Everything makes sense if you just put on the right glasses.”(Bill Hicks, stand-upcomedian)Het persoonsbewijs met persoonsnummer, vingerafdruk en aangezichtsfoto uit 1941 riep decennia de herinneringen op van deportaties die, volgens landshistoricus Loe de Jong, direct het gevolg waren van dit document en het eraan gekoppelde centrale registratiesysteem. “Dit nooit meer!” was de vurige overtuiging van de doorsnee

Nederlander… Inmiddels is het per 21 september 2009 heringevoerd.Er is wel een belangrijk verschil. Het huidige systeem is vele malen geavanceerder en aanzienlijk grootschaliger. De consequenties zijn bij gebruik door kwaadwillenden aanmerkelijk groter. We zijn echter het nationale stadium al voorbij. Op dit moment tonen razendsnelle ontwikkelingen het ontstaan van een digitale infrastructuur voor massa-identificatie en surveillance op wereldschaal.

De introductie van deze systemen gebeurt gelijktijdig en gecoördineerd in verschillende landen en regio’s.(ii) Daarbij produceren multinationals als de IBM Corporation steeds snellere supercomputers die in een oogwenk ongekende hoeveelheden persoonsinformatie kunnen verwerken en combineren.(iii)Een eeuwenoud Nederlands bedrijf lijkt mede aan de basis te staan van de wereldinfrastructuur voor massa-identificatie.

Rothschild heeft ons land geadviseerd dit bedrijf te verkopen aan een multinationale corporatie gericht op defensietechnologie, zodat een schat aan kennis en kunde over persoonsdocumenten en -registratie, gecombineerd met militaire hightech, wereldwijd kon worden aangewend en leiden tot het huidige resultaat. Vreemd is dit allerminst. Nederland kon zich jarenlang beroemen op een van de meest geoliede registratiesystemen en het beste persoonsbewijs ter wereld, ontworpen door Jacobus Lambertus Lentz.

Dit artikel handelt over de gecoördineerde invoer van een universele infrastructuur voor identificatie en controle van de wereldbevolking op basis van persoonsnummers.Wereldwijde invoer van elektronische persoonsbewijzenIn een zeer korte tijd zijn elektronische persoonsbewijzen universeel geworden overal op aarde. Zelfs de armste ontwikkelingslanden voeren biometrische ID-kaarten in, naar het lijkt als voorwaarde voor financiële herstructurering door het IMF.(iv) India is momenteel (2010) het verst.

In 2012 zal 85% van de wereldbevolking zo’n elektronische ID kaart bij zich dragen, stelt Nathan Allonby van Global Research.(v) Deze wereldwijde invoer van persoonsbewijzen gekoppeld aan een centrale database wordt internationaal gecoördineerd, volledig buiten het zicht van de burger om.Overheden overal ter wereld harmoniseren het persoonsbewijzensysteem en de eraan gekoppelde databases volgens internationale standaarden. Nieuwe persoonsbewijzen dienen te beantwoorden aan hetzelfde format: ICAO 9303 part 3.

Dit format is opgesteld door een agentschap van de Verenigde Naties, de Internationale Burgerluchtvaartorganisatie (International Civil Avation Organisation, ICAO). Het ICAO stelt de standaarden voor “machine leesbare reisdocumenten” en tegenwoordig zijn paspoort en persoonsbewijs hetzelfde. Zonder dit biometrische persoonsbewijs géén luchtvervoer. Ze zijn erop gemaakt om landen wereldwijd te doen aansluiten op hetzelfde systeem.(vi)

Persoonsbewijzen of ID-kaarten functioneren als sleutel (interface) tot allerlei overheids- en corporate databases erachter die met het persoonsnummer ontsloten kunnen worden. Ook deze achterliggende databases worden geharmoniseerd.Coördinatie en harmonisatie door Verenigde Staten en Europese UnieIn januari 2002, vrijwel direct na de ‘false flag’ WTC-terreuraanslag op 11 september 2001 en in navolging van de in 2001 geïntroduceerde Patriot Act, richt het Amerikaanse defensie-agentschap voor geavanceerde onderzoeksprojecten (DARPA) een bureau op dat moet leiden tot “Total Information Awareness” (TIA).

File:IAO-logo.png

TIA zou worden bereikt door supercomputers en enorme databases die van elke burger persoonlijke informatie opslaan over e-mailverkeer, betalingen, telefoongesprekken, medische dossiers en vele andere zaken. Deze informatie zou vervolgens in het kader van de ‘War on Terror’ geanalyseerd worden op

lees verder op:

Bron: Wereldcontrole via persoonsnummers; grondplan bijna klaar | Stop de bankiers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: