Spring naar inhoud

Dit blijken de werkelijke machthebbers op deze wereld (video) | Niburu

Al vrij snel komt men, ook in de alternatieve media, tot de conclusie dat de wereld achter de schermen wordt geregeerd door de Zionisten. Niets blijkt minder waar want ook een

 

De Rothschild is slechts een soldaat in een machtig leger dat ten dienste staat van de werkelijke machthebbers op deze planeet. Overal zijn de verhalen te lezen over de Zionisten die de controle over de wereld zouden voeren. Legio zijn de verhalen over de Rothschild familie en de Centrale Banken.

Ook een familie zoals de Rothschild echter is niets anders dan soldaten in een klein, maar heel effectief leger, de Orde van Malta. Deze geheime Orde heeft niets te maken met religie, maar alles met een militaire orde die verbonden is met de Vrijmetselarij. De taak van de Orde van Malta is het controleren van geheimediensten.

De Orde is te beschouwen als het leger van de Jezuïeten, de hoogste organisatie die deze wereld kent. De Orde van Malta komt in de rangorde dan ook net onder de Jezuïeten zelf en staan ook hoger dan wat men gewoonlijk de Illuminati noemt. Zo is het bijvoorbeeld een bekend feit dat de Amerikaanse CIA wordt gerund door de Orde van Malta, zoals ze dat ook doen bij iedere andere veiligheidsorganisatie ter wereld.

Wat wij de New World Order noemen, is een samenzwering van de Jezuïeten en het Vaticaan om alleenheersers over onze planeet te worden. De Jezuïetenorde bestaat inmiddels zo’n 500 jaar en is de meest smerige en gevreesde organisatie die onze wereld kent.We hebben al diverse malen (delen) van de door de Jezuïeten afgelegde eed gepubliceerd waaruit blijkt met wat voor soort mensen je te maken hebt.

Napoleon Bonaparte had er honderden jaren geleden het volgende over te zeggen: “De Jezuïeten zijn een militaire organisatie, niet een religieuze orde. Hun chef is een generaal van een leger, niet een priester of een abt van een klooster. En het doel van deze organisatie is macht, macht in zijn meest duivelse vorm. Absolute macht, universele macht, macht om de wereld te controleren door de wil van één enkel persoon (bijvoorbeeld de Zwarte Paus, de generaal van de Jezuïeten). De Jezuïeten zijn het beste voorbeeld van despotisme en tegelijkertijd de grootste en meest enorme vorm van misbruik”.

Bron: Dit blijken de werkelijke machthebbers op deze wereld (video) | Niburu

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: