Spring naar inhoud

De FEMA kampen wachten nog steeds op eerste bewoners (video) | Niburu

 

Met een wereldeconomie die met de dag verder instort en Obama die eigenhandig wel even het wapenbezit in Amerika zal beperken, lopen her en der de spanningen hoog op. Door een nieuwe wapenwet in Texas herleven daar de tijden van het Wilde Westen en de tegenstellingen tussen “patriotten” en de overheid worden met de dag groter.

Het nieuwe jaar is nauwelijks een paar dagen oud en het lijkt erop dat in Amerika op diverse fronten de vlam in de pan slaat. Tekenend is misschien ook wel dat de nieuwe week is begonnen met een vrije val van de aandelenbeurzen en zelfs een volledig stillegging van de aandelenhandel in China. Dit zal ongetwijfeld het jaar worden van de grote economische crash en daarmee gepaard gaande een kettingreactie van onlusten en geweld.

Uiteraard weten overheden dit en is vooral de Amerikaanse is er erg op gebrand om nu zo snel mogelijk de bevolking te ontwapenen want ze beginnen levensgevaarlijk te worden. Het willen ontwapenen is één ding, maar om dat er wettelijk gezien in Amerika door te krijgen is iets anders. Daarom heeft Obama besloten om het dan maar zelf aan te pakken door gebruik te maken van de beroemde Executive Orders. Zoals we schreven in een eerder artikel: Zoveel tijd later en wat belangrijker is zoveel schietpartijen later, wil Obama toch iets doen aan het Amerikaans wapenbezit voordat hij voorgoed vertrekt. Daarom is hij van plan gebruik te maken van een bevoegdheid die hij heeft, de zogenaamde Executive Order.

Hij is berucht voor de inzet van dit recht en heeft er meer dan enig ander president op z’n conto staan. Obama bevindt zich in de Executive Branch (uitvoerende macht) van de overheid en die heeft vanuit de Legislative Branch (wetgevende macht) de bevoegdheid gekregen om zelfstandig en naar eigen inzicht een aantal besluiten te nemen die de kracht hebben alsof ze door de Legislative Branch zijn gemaakt en goedgekeurd.

Bron: De FEMA kampen wachten nog steeds op eerste bewoners (video) | Niburu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: