Spring naar inhoud

Waarom de misleiding ? De Aarde is vlak !

vlakke aardeIn de onderstaand video wordt uitgelegd waarom wij niet mogen weten dat de wereld een vlakke plaat is in plaats van een bol.  Het is helaas in het engels maar volgens mij goed te volgens.   In het Nederlands is helaas nog heel weinig te vinden over dit onderwerp.

 

 

De strekking van het verhaal is echter dat wij al sinds Copernicus bedacht dat we op een bol leefde en niet zoals iedereen daarvoor geloofde op een vlakke Aarde bedrogen worden.  Want wat steld een menselijk leven en daarvoor al het leven voor als de aarde een klein onbeduidend bolletje is dat zich ergens in de Melkweg bevindt en daarmee onderdeel is van een nog groter en onmetelijk universum.

Het maakt ons een foutje in het hele heelal, een onbeduidend iets.  Maar hoe anders zou het zijn als de Aarde vlak was en het centrum van ons bestaan en universum. Dat waar wij leven uniek is en dat de sterren en planeten om ons heen draaien in plaats van andersom.

Het leven zou en, denk ik, is iets unieks en speciaals dat ons en al het leven hier op aarde zeer bijzonder maakt.   Maar door het te devalueren tot een onbeduidend “ongelukje” kunnen wij als mensheid makkelijker onder controle gehouden worden.

 

Want wat stelt een leven eigenlijk voor. Je gaat toch dood in een onbeduidend leven zonder doel ??!!

Zorg dan maar alleen voor je zelf  al het andere is toch niet belangrijk.

 

Dit is wat hier bewerksteltlicht wordt, een onverschilligheid die zijn weerga niet kent. En dat is wat we nu ook overal in de wereld zien. Ego voorop en onverschilligheid naar de medemens en natuur.

Maar bovenal is het natuurlijk zo als ze ons kunnen laten geloven in de grootste leugen van ons bestaan dan is bedrog op al het ander gebied een peuleschil.

Bedrog in politiek, het financiële banken stelsel, de liegende media, false aanslagen, de zogenaamd voor ons welzijn werkende farmaceutische industrie en bovenal de VN die ons moet beschermen tegen het vreselijk kwaad dat IS heet.  Het IS dat door hen zelf is gecreëerd en niets met de Islam te maken heeft.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: