Spring naar inhoud

Monsanto uitgedaagd voor het Internationaal Gerechtshof

Een groep van internationale professionals, onderzoekers en milieuactivisten
– The Monsanto Tribunal – zijn een rechtszaak gestart tegen de Amerikaanse GMO-multinational Monsanto. Deze rechtszaak zal plaats gaan vinden in het Internationaal Gerechtshof te Den Haag. Aangezien het bijna een taboe is in de mediawereld om over Monsanto te berichten is het voor ons dan ook geen grote verassing dat de Nederlandse media hier geen woord over gesproken hebben. De Nederlandse bevolking wordt niet geïnformeerd over deze historische gebeurtenis, terwijl de aanklachten niet niks zijn en de rechtszaak ook nog eens plaats vindt in ons eigen land.

Het doel van The Monsanto Tribunal is om te onderzoeken en het evalueren van de beschuldigingen die gemaakt zijn tegen Monsanto. Alle schade die Monsanto aangericht heeft aan zowel het milieu als volksgezondheid zal meegenomen worden in het onderzoek. Deze informatie zal vervolgens worden gebruikt in de rechtszaak. Volgens de aanklagers is het meer dan een symbolisch symbool en beschuldigen ze Monsanto van ecocide. De rechtszaak zal van 12 tot 16 oktober 2016 plaats gaan vinden.

Klik op de onderstaande link voor meer….

Vond je dit artikel interessant, deel het dan met je vrienden
Bezoek ook eens mijn blog http://www.renes-wereld.nl http://ift.tt/1zj6bRw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: