Spring naar inhoud

2016 Een jaar dat veel verandering zal brengen

Zo aan het eind van 2015 kijk ik terug op het jaar en moet concluderen dat het een bewogen jaar is geweest.  Aanslagen in Parijs , de toestand in Oekraniene, aanslagen in Amerika en de oorlog in Syrië en natuurlijk het vluchtelingen toestroom naar Europa.

Allemaal zaken die in mijn blog de aandacht hebben gehad en ook weer in 2016 mijn aandacht zullen krijgen.

Voor mij zelf is zal 2016 ook persoonlijk een belangrijk jaar worden omdat wij na ons faillissement in 2011 en de hele nasleep die volgde , vanaf maart 2016 verlost zullen zijn van de schuldsaneringsprocedure.   Aan de ene kant een goede regeling on als mens ondanks je schulden toch weer met een schone  lei te kunnen beginnen , maar aan de ander kant een machtsmiddel van de overheid waarin je totaal gecontroleerd wordt. 3 jaar waarin vrijheid ook voor ons een andere betekenis kreeg. Controle over al je activiteiten en al je uitgaven en inkomsten maar ook nog eens een verbod om te reizen.

Maar goed klagen is niet wat in me zit en ik zie graag de positieve kanten in dingen. Ik zeg daarom ook dat deze afgelopen jaren mij meer geleerd hebben over hoe onze maatschappij en wereld functioneren dan alle jaren daarvoor. Het is een openbaring geweest om te zien en te leren wat ik nu allemaal weet.

Deze ervaring heeft mij geleerd dat er boven al veel goed is in deze wereld en dat dit vooral op lokaal niveau afspeelt. Mensen zijn bereidt elkaar te helpen en te steunen als ze het moeilijk hebben. We hebben dit zelf mogen ervaren.  De mens is volgens mij geboren om liefde en zorg te verspreiden en te leren van zijn daden in dit leven.

Maar aan de andere kant heb ik moeten constateren dat er op landelijk en wereld niveau weinig met  liefde en zorg wordt geregeerd.  Ons land heeft een regering die op zijn zachtst gezegd weinig heeft gedaan om de crisis in dit land om te buigen en het voor de bevolking beter te maken. Zij hebben niet echt geholpen.   Een crisis die bovendien ontstaan is door toedoen van banken die er een totale chaos van gemaakt hebben.

Hiermee kom ik dan ook direct bij de redenen waarom ik het zo belangrijk vindt om de informatie die ik de afgelopen 4 jaar heb verzameld en heb ervaren te delen met zoveel mogelijk mensen. Want het is niet onze schuld dat er een crisis is, wij werken harder als bevolking als nooit te voren, maar het is ons bewust aangedaan.

Deze crisis is een bewuste actie van een hele kleine groep mensen op deze aarde die bijna al het geld en daardoor ook alle macht bezitten.  Deze  kleine club, ook wel de elite of Cabal genoemd, hebben het gepresteerd om middels alle mogelijke middelen, sinds de 17e eeuw, onze totale informatie- geld en politieksysteem over te nemen.

Zoals Nazi Duitsland vroeger een droom had om het derde rijk te stichten, zo zijn zij nu bezig het vierde en totale rijk te vormen. Een Nieuwe Wereld Orde.

Deze nieuw wereld orde zal gevestigd worden door het gebruik van alle mogelijk middelen, denk hierbij aan controle over de media ( je gelooft toch wat de NOS en CNN je vertellen), controle over de farmaceutische industrie. De meeste ziektes zijn allang geneesbaar maar deze genezing wordt ons onthouden.  Angst voor ziekte en dus je gezondheid is een van de grootste controle middelen die er bestaan. Een mens zal alles doen als het in belang van zijn gezondheid is ook al is het het meest erge middel dat bovendien ook nog eens schreeuwend duur is.

Bovendien is de totale energie markt onder controle van de elite. Ook een ultiem controle middel

Dan hebben we nog het militair complex, dat zoals we hebben kunnen zien de laatste tijd er niet echt is voor de gewone mens. Deze worden massaal slachtoffer van aanvallen in Irak, Afghanistan en Syrië . Deze aanslagen zijn bedoeld om een groep de kop in te drukken die IS heet, of was het ISEL of Isis.

Een groep waar we nog nooit van hadden gehoord, maar die allemaal in Amerikaanse voertuigen rijden en Amerikaans wapens hebben . en bovendien nooit een aanslag op een Amerikaans basis of Israëlische doelen. Vreemd.

Om dit alles te kunnen financieren heeft de elite de complete banken wereld onder controle. Zo zijn bijna alle nationale banken, zoals de Nederlandse Bank, eigendom van de familie Rothschild.

Middels al deze middelen wil de elite een compleet gecontroleerde wereld regering starten, gebaseerd op totale controle en afnemen van alle rechten van de mens.

Dit is wat er speelt in de wereld en het wordt steeds duidelijke dat dit gebeurt, maar heel veel mensen willen dit of kunnen dit niet zien. Het is zo veel omvattend en omvangrijk dat het bijna niet te bevatten is.

Maar ik vindt het wel belangrijk dat wij dit als mens beseffen, want opstand met geweld zal hen niet deren, maar bewustwording van dit soort zaken is wat zij het meeste vrezen. Het is tenslotte maar een heel klein percentage van ca 1 % die de totale macht heeft.

Tekenen van totale controle zijn;

  • afschaffen van contant geld – banken worden oppermachtig
  • wereld handels verdragen TTIP en andere  –  alle macht gaat naar multinationals
  • bewust op gang brengen van vluchtelingenstroom door voortdurende bombardementen – veroorzaken van onrust en angst onder de bevolking
  • Bewust rente verhogen in moment van financiële crisis – bevolking nog afhankelijker maken van de overheid
  • afluisteren en volgen van alle mensen – facebook , whatsapp en andere sociale media maar ook aftappen van telefoon gesprekken

Zo zij er echter nog meer zaken , maar ik zal me hierop het komende jaar gaan richten en proberen duidelijk te maken wat we er aan kunnen doen om deze zaken te stoppen.

Een daarvan is door geen leningen meer aan te gaan en zoveel mogelijk contant te betalen en te kopen in je eigen omgeving,

 

Daarnaast blijft het onderwerp werkelijkheid mij ook nog steeds interesseren. Een van de zaken die ik dit jaar tegen kwam was de theorie van de vlakke wereld.  Ik ben er naar een klein jaar onderzoek bijna volledig van overtuigd dat dit ook echt werkelijkheid is.   Het gaat te ver om in dit artikel alles hierover uit te diepen.

Maar 1 ding is zeker, de elite weet dat de aarde vlak is en houdt dit met alle macht geheim. Want een vlakke aarde betekend :  de ultime rol voor de mensheid ( we zijn uniek) maar ook het bestaan van een schepper of ontwerper.  En geen ruimte vaart. Dit is onmogelijk. wat de hele wereld op zijn kop zou zetten.

Komende tijd kun je hier veel over verwachten van mijn kant, maar ik zeg altijd geloof niet wat een ander je zegt maar onderzoek zelf en overtuig je zelf van zaken.

Kortom genoeg zaken en onderwerpen voor het komende jaar.

Verder wens ik een ieder het beste, liefde en wijsheid toe voor de komende tijd

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: