Spring naar inhoud

BREKEND. Nabestaanden #MH17 zeggen vertrouwen in Rutte op. NL media…

Bericht via Burgerlijke ongehoorzaamheid

Zo langzamerhand maak ik me niet meer kwaad om dat aan misdadigheid grenzende Haagse gedrag inzake het neerhalen van de MH17, vorig jaar in Donbass. Ik word er alleen nog triest van, heel triest. Want we hebben allemaal wel geliefden en verwanten die overal heen vliegen. En om wie we een zucht van verlichting slaken als blijkt dat ze veilig zijn aangekomen. Maar nu heeft een groot deel van de nabestaanden van die ramp het vertrouwen in de Nederlandse regering opgezegd. De Nederlandse advocaat Bob van der Goen vertegenwoordigt een aantal Nederlandse nabestaanden. Samen met een internationaal gezelschap van advocaten die andere nabestaanden vertegenwoordigen, heeft hij een brief geschreven naar premier Rutte, waarin hij het vertrouwen opzegt in het onderzoek zoals dat nu georganiseerd is. Het persbureau Reuters vond dit belangrijk genoeg om er een bericht aan te wijden. Het bericht werd overgenomen in een aantal internationale publicaties, waaronder ook Russische. Overal in de wereld vond men dat nieuws. Behalve in Nederland. De Nederlandse media, zogenaamd onafhankelijk, zwijgen hierover in alle talen. Nederland, u weet wel, dat land met die onafhankelijke media. Nee, echt hoor, heel anders dan in Rusland. MH17 volledig uit het nieuws verdwenen. Vanaf dag 1 lag de uitslag al vast en knuffelde Timmermans de mogelijke daders in Kiev al. De meeste mensen zijn het alweer vergeten en door alle propaganda wijzen de meesten naar Rusland. Rutte heult nog volop met de machthebbers in Oekraine en is voorstander van verregaande samenwerking met de fascisten in Kiev. Die onderste steen ligt dieper begraven dan ooit. Leve de democratie……..R.I.P. onschuldige slachtoffers.

Klik op de onderstaande link voor meer….

Vond je dit artikel interessant, deel het dan met je vrienden
Bezoek ook eens mijn blog http://www.renes-wereld.nl http://ift.tt/1zj6bRw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: