Sorry hart- en vaatziekten en hoge bloeddruk. Het was suiker i.p.v….

Geplaatst door

Jarenlang is ons verteld dat zout de schuldige is. Maar nu blijkt dat suikers in bewerkte voedingsmiddelen – met name fructose glucosesiroop (HFCS) – wel eens de grote boosdoener konden zijn. De theorie dat zout een hoge bloeddruk veroorzaakt is nooit aangetoond en doet misschien wel meer goed dan kwaad. Voor een optimale gezondheid hebben we namelijk dagelijks 3 to 6 gram zout nodig minimaal. Als we minder binnenkrijgen, kan dat slecht voor ons zijn, denken onderzoekers van het St. Lukes Mid America Heart Institute in Kansas. Zuiveringsmineralen. In de meeste bewerkte voedingsmiddelen zitten zowel zout als suikers. De suikers vormen echter het probleem.

Klik op de onderstaande link voor meer….

Vond je dit artikel interessant, deel het dan met je vrienden
Bezoek ook eens mijn blog http://www.renes-wereld.nl http://ift.tt/1zj6bRw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.