Skip to content

Westerse media verbergen gevolgen van neerstorten Airbus 321

De Stille Waarheid | Westerse media verbergen gevolgen van neerstorten Airbus 321

Vorige week stortte in de Sinaï woestijn nabij de drukst bezochte badplaats van Afrika, Sharm el Sheikh, een Russische passagiersvliegtuig met 224 passagiers, merendeels Russische toeristen die op vakantie waren in Sharm el Sheikh. Meteen na de crash eiste IS de aanslag op en beweerde de terroristische organisatie het vliegtuig neergehaald te hebben met een raket. Sinds het incident is het vooral bezorgend stil gebleven aan de kant van de Russische regering terwijl de mainstream media in het Westen de afgelopen dagen allerlei speculaties gebaseerd op “bewijs” van inlichtingendiensten de wereld in hielpen. Het verraste ons daarom ook niet dat de mainstream media in Nederland het idee “dat IS een passagiersvliegtuig kan neerhalen” bleef promoten en nu weer een draai heeft gemaakt en met andere media beweren dat IS een bom heeft gebruikt. Waarom blijven de westerse media herhalen dat IS de schuldige is en wat zit hier achter? En waarom blijft Rusland in alle toonaarden zwijgen? Is de Russische stilte een voorbode voor iets groters? http://ow.ly/3yp9Qr http://ift.tt/1zj6bRw

Categorieën

Nieuws berichten

De Ware Wereld Alles bekijken

Zoektocht naar de werkelijkheid, holografische virtuele wereld, Flat Earth en bedrog door de NASA. Geheime organisaties ...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: