“Het is duidelijk dat de huidige ideeën over het menselijk bewustzijn…

Geplaatst door

Het bewustzijn is geen product van de functie van de hersenen. Het is primair aanwezig in het universum en de hele materiële wereld komt eruit voort. Dat zegt cardioloog Pim van Lommel, die de afgelopen 20 jaar onderzoek deed naar bijna-doodervaringen bij patiënten die een hartstilstand overleefden.

Ik had het niet beter kunnen omschrijven maar dit is nu precies zoals ik denk dat onze wereld in elkaar zit. We leven in een virtuele holografische wereld die gemaakt is om ons ons leven te laten beleven. We leven en tijdelijk leven in deze simulatie maar ons bewustzijn is oneindig en onsterfelijk.

Steeds meer gaat ook de wetenschap beseffen dat er meer is dan deze fysieke wereld. De kracht van onze gedachten is veel groter dan dat we ons kunnen en doen beseffen. Want deze gedachten zijn namelijk de basis voor onze fysieke wereld. En niet andersom.

Onze gedachten maken onze wereld, waardoor onze mogelijkheden eigenlijk onbeperkt zijn. Maar door een constante hersenspoeling door films, nieuws en toevoegingen aan ons eten en drinken wordt ons bewustzijn weggehouden van deze werkelijke werkelijkheid.

Wil je meer weten kijk dan op mijn blog onder het kopje “mijn theorie vd wereld”

Klik op de onderstaande link voor meer….

Vond je dit artikel interessant, deel het dan met je vrienden
Bezoek ook eens mijn blog http://www.renes-wereld.nl http://ift.tt/1zj6bRw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.