Skip to content

Duizenden handtekeningen voor Zutphens plan voor basisinkomen

Eindelijk beweging in de gemeentes, waar zij ook zullen zien dat een basisinkomen de basis is van een rechtvaardige en sociale samenleving waar ieder mens kan en mag mee profiteren van de rijkdom van Nederland.
Want besef dat door automatisering en structurering van de industrie er nu en in de toekomst gewoonweg onvoldoende werkplekken zullen zijn.

Juist door dit effect zullen normaal gesproken de werkende steeds minder nodig zijn en zullen hun lonen gematigd worden door het aanbod en zullen de rijken steeds rijker worden. Hun inkomen is tenslotte niet meer afhankelijk van arbeid.

Door de winst van bedrijven eerlijker te belasten kan uiteindelijk iedereen genieten van een redelijk basis inkomen.

En het mes snijdt aan twee kanten. De burgers worden niet meer gedwongen om te werken en de overheid hoeft dit dan ook niet meer hoeven te controleren wat een grote kostenbesparing met zich mee brengt. Daar integen kunnen werkgevers eenvoudiger en goedkoper mensen in dienst kunnen nemen. Zij hoeven dan niet meer het basisgedeelte te betalen.

Voorwaarde voor dit basisinkomen is wel dat de kunstmatige geldcreatie door banken (geld door schuld) afgeschaft en verboden word. Dit is namelijk de oorzaak van inflatie en geld afwaardering. Anders zou namelijk binnen de kortste tijd de basisuitkering geen waarde meer hebben.

Zoals jullie begrijpen ben ik vervend voorstander van het basis inkomen en heb ik dan ook de petitie getekend. Voor wie een meer socialere en eerlijke samenleving wil vraag ik dit dan.

Graag delen

Klik op de onderstaande link voor meer….

Vond je dit artikel interessant, deel het dan met je vrienden
Bezoek ook eens mijn blog http://www.renes-wereld.nl http://ift.tt/1zj6bRw

Categorieën

Nieuws berichten

De Ware Wereld Alles bekijken

Zoektocht naar de werkelijkheid, holografische virtuele wereld, Flat Earth en bedrog door de NASA. Geheime organisaties ...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: