Spring naar inhoud

NASA de Aarde is vlak en ruimtevaart is onmogelijk !!

NASA,

Als de platte Aarde een complot zou zijn en er is bewijs van de kromming van de Aarde, waarom zou de Nasa dan video’s van YouTube af halen of de commentaren verwijderen? Als de mensen die geloven dat de Aarde vlak is, beschouwd worden als alu hoedjes dragende complot theoristen, waarom zou je deze mensen dan erkennen? Deze zijn toch overduidelijk helemaal gek, niet dan? Of is de Nasa bang dat deze mensen de waarheid verspreiden en dat de leugens en bedrog de NASA uiteindelijk zal achterhalen?

Voor de buitenwereld lijkt het er op dat de vlakke Aarde overtuigers, bij gebrek aan een beter woord, een gevoelige snaar hebben geraakt. Is het omdat de theorie achter het vlakke Aarde complot juist blijkt te zijn? Is het omdat de vlakke aarde overtuigers de leugens van de NASA hebben ontmaskerd en dat daardoor de NASA niet meer geloofwaardig is? Het lijkt er op dat de vlakke aarde overtuigers de leugens van de NASA niet langer meer accepteren en de waarheid verspreiden onder het grote publiek. En dat de NASA dat niet leuk vindt.

Beste NASA, jullie zijn betrapt op jullie leugens en daarom zal de vlakke aarde beweging de leugens blootstellen en naar buiten brengen. Het spreekt boekdelen dat jullie als overheids instantie lak hebben aan de grondwet, waarin censuur  verboden wordt. Naast de uiterste poging om de propaganda machine flink aan te slingeren de laatste tijd en het naar buiten brengen van zoveel mogelijk nep computer gefabriceerde foto’s en video’s zal het de NASA niet lukken om de waarheid te stoppen.

De waarheid dat de Aarde vlak is en dat ruimtevaart gewoon weg niet mogelijk is.

“Vrij vertaald naar een artikel van http://www.ultimateconspiracies.com/question-for-nasa/”

 

Een paar voorbeelden van de NASA leugen:

Noord America land massa afwijking……
http://www.nasa.gov/multimedia/imagegallery/image_feature_2159.html

618486main_earth_full

http://www.nasa.gov/sites/default/files/images/711171main_earthatnight_northamerica_full_full.jpg

 

711171main_earthatnight_northamerica_full_full

 

Space Station Hoax
CGI materiaal van de Aarde van het International Space Station demonstreert hoe de artiest vergat de beweging van de wolken in te programmeren.

 

Wolken Time Lapse HD – laat zien hoe wolken werkelijk bewegen

 

Valse kromming door een Fish Eye camera lens en een demonstratie van de vlakke aarde in een video. Op 33, 40 en 48 seconden kun je duidelijk de bedoelde kromming zien. Op 46 seconden zie je duidelijk dat de Aarde vlak is……….

 

Observeer de astronaut @ 1:00 met de papieren kaart, @ 1:08 het Zero G vliegtuig ervaart duidelijk turbulentie en de twee astronauten zakken plotseling en de papieren kaart zakt uit beeld. Je ziet dat Scott Kelly onmiddellijk de microfoon pakt en op het gezicht van de ander duidelijk de paniek is af te lezen.  Want…… iedereen weet dat dat NIET mogelijk is!

 

NASA technicus geeft toe dat ze nooit door de Van Allen stralingsgordels zijn geweest. “We moeten eerst deze uitdagingen oplossen voordat wij mensen de ruimte in kunnen sturen!” NASA, Geef toe, al jullie maan missies waren nep!

 

 

 

1 reactie »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: