Skip to content

MH-17 een moordcomplot? – Loyalist

Het MH-17 rapport van de onderzoekscommissie is afgelopen week verschenen en dan laait het hele MH-17 vuur weer op. Het rapport heeft niets nieuws onthuld. Men heeft vrij gewichtig een frame met het model van een Boeing 777 getoond, waar volgens de makers een enorme hoeveelheid werk in is gaan zitten maar, geef een paar MTS-ers wat materiaal en in twee weken heb je exact hetzelfde staan. Het geheel was keurig gedaan maar, dat we hier meer dan een jaar op hebben moeten wachten is ronduit belachelijk te noemen. Daar hebben we nog maar weinig geluiden over gehoord maar, we hebben 14 maanden moeten wachten op een boekje met een gelijmde kaft waarin geen echte onthullingen worden gedaan.
Waarom pikken wij dat? Waarom nemen wij genoegen met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid. Men durft daadwerkelijk vast te stellen dat de slachtoffers weinig geleden hebben. En wij gaan zonder verdere informatie aangaande de toedracht van deze terroristische daad weer naar huis? Waarom laten wij ons wederom met een kluitje in het riet sturen, terwijl de hele natie langs de weg stond te janken toen er lijkenauto’s vanuit Eindhoven naar Hilversum reden met menselijke restanten? Weten we niet meer wat we voor het publiceren van het onderzoeksrapport al wisten?

Klik op de onderstaande link voor meer….

Vond je dit artikel interessant, deel het dan met je vrienden
Bezoek ook eens mijn blog http://www.renes-wereld.nl http://ift.tt/1zj6bRw

Categorieën

Nieuws berichten

De Ware Wereld Alles bekijken

Zoektocht naar de werkelijkheid, holografische virtuele wereld, Flat Earth en bedrog door de NASA. Geheime organisaties ...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: