Spring naar inhoud

Rusland nadert overwinning op Westen, Westerse “Media” blijven morsen.

De Stille Waarheid | Rusland nadert overwinning op Westen, Westerse “Media” blijven morsen.

Analisten en sceptici stonden versteld te kijken nadat afgelopen week Rusland vanuit de Kaspische Zee succesvol 26 kruisraketten lanceerden op IS-doelen in Syrie. De Russische Minister van Defensie, Sergei Shoigu wist in de geplande televisie ontmoeting met president Poetin te melden dat de Russische Kaspische floot 26 kruisraketten heeft gelanceerd op doelen 1500 km van de Kaspische Zee. Hiermee bewees Rusland net als de Verenigde Staten maritiem gemakkelijk doelen op grote afstand te kunnen vernietigen, voorheen dachten experts dat alleen de Verenigde Staten over deze mogelijkheden beschikten.

Maar hier bleef het niet bij. Een dag na de lancering, kwam de NOS met het bericht dat “Russische raketten per ongeluk zijn beland in Iran” met als bron een aantal anonieme Amerikaanse functionarissen binnen het Amerikaanse ministerie van Defensie. Ook vandaag stonden de nieuwspagina’s vol met het bericht dat de Turkse luchtmacht een drone heeft neergehaald die 3 kilometer het Turkse luchtruim was binnengevlogen. Kort erna stonden de nieuwspagina’s van verschillende Amerikaanse media vol met aantijgingen jegens Rusland. Dit namen de Nederlandse mainstream mediablindelings zonder enig onderbouwend bewijs over. Tot op heden is niet bekend tot welk land de drone toebehoort.

Een belangrijke en kritische vraag die we moeten stellen is, waarom een door de Staat gefinancierde omroep onverantwoordelijk en zonder enig onderzoek dit soort nieuwartikelen overneemt die gebaseerd zijn op “anonieme” bronnen, die er alles bij gebaat zijn het conflict tussen Rusland en de Verenigde Staten verder te doen oplaaien? http://ow.ly/3yk6VG http://ift.tt/1zj6bRw

Categorieën

Nieuws berichten

De Ware Wereld Alles bekijken

Zoektocht naar de werkelijkheid, holografische virtuele wereld, Flat Earth en bedrog door de NASA. Geheime organisaties ...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: