Spring naar inhoud

Vlakke aarde – het grootste geheim in deze wereld

downloadDe laatste periode heb ik een aantal video’s over de vlakke aarde op mijn blog geplaatst, sommige zullen misschien gedacht hebben is die Rene nu helemaal gek geworden?  Nu ik kan je vertellen dat ik nog bij het volle verstand ben en dat ik mij zelf ook ernstig verbaast heb over deze kwestie.

Voor een half jaar geleden kwam ik op internet een aantal artikelen tegen over de vlakke aarde en heb het gelezen en eigenlijk meteen afgedaan als niet mogelijk.  Maar het bleef toch spelen in mijn achterhoofd.  Want waarom staat de pool ster bijvoorbeeld al sinds mensenheugenis op de zelfde plaats?

Maar bedenk eens dat de aarde met 1600 km/uur om zijn as draai en vervolgens ook nog eens met 26000 km/uur om de zon heen. Die zich vervolgens met een nog grotere snelheid door de melkweg verplaatst. En toch blijft die ene ster altijd precies op zijn plekje.  Tja…. vreemd maar dat is niet het enige.

Er zijn heel veel zaken die vraagtekens oproepen. Waarom is de sterrenhemel in de winter niet geheel anders dan die in de zomer?  We bevinden ons dan met de nachtkant aan de andere kant van de zon. Dan zou je dus eigenlijk een andere sterren hemel moeten zien.

En zoals vandaag zie ik in de hemel de bijna volle maan tot ca 11 uur ‘sochtens nog aan de hemel staan terwijl aan de andere zijde de zon al hoog aan de hemel staat !.  Dit zou volgens de theorie van de ronde globe toch niet mogelijk moeten zijn ! Maar….. het gebeurt wel.

Zo zijn er eigenlijk meer zaken die er op duiden dat onze wereld vlak is dan dat er eigenlijk bewijs is voor het globe model.  In dit artikel zal ik ze niet allemaal bespreken, maar zal dat in de  komende tijd in verschillende artikelen apart behandelen.

Maar zul je misschien zeggen, als die wereld dan vlak is wat is er dan verder, is er een heelal en wat zit er dan onder ons ? Nu als de wereld vlak is , dan is deze waarschijnlijk het middelpunt van ons bestaan. Dan zijn wij als mens en de rest van de wereld geen onbeduidend bolletje in een immens heelal, maar het meest fundamentele wat er bestaat.

In eerdere artikelen heb ik mijn model van de holografische virtuele wereld beschreven. Nu juist dit concept blijkt perfect aan te sluiten bij de vlakke wereld. Want als ons bestaan een soort virtuele simulatie is dan zou de wereld ook prima vlak kunnen zijn.  Onze werkelijkheid (wereld ) is dan begrenst door het uiteinde van de simulatie. In ons geval is dat dan Antarctica, dat in het vlakke wereld model rondom ons heen ligt als een soort grens waar we niet overheen kunnen.

Genoeg zaken om je over te verwonderen en in te verdiepen. En ik zal de komende periode proberen alles zo duidelijk mogelijk uit te leggen en te beschrijven. Want ik denk dat het belangrijk is dat iedereen hier in ieder geval een keer van gehoord heeft. Want als dit onze werkelijke werkelijkheid is, waarom weten wij dit dan niet. Waarom wordt dit geheim gehouden?

Nu dat is misschien nog wel de moeilijkste kwestie, maar ook hiervoor zijn zeer plausibele verklaringen. Maar hierover later meer.

Wil je meer weten of heb je vragen, stel ze en ik zal proberen ze te beantwoorden.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: