Skip to content

“Hoezo, Iran is toch een islamitische dictatuur?”

Weet u waar Iran ligt, zonder te googlen? Juist, net als u weten veel mensen Iran niet aan te wijzen op de wereldkaart. Dat is opzich geen probleem aangezien de afstand tussen Nederland en Iran zo’n 5200 km bedraagt, veilig en wel. U vraagt zich denk ik al af, wanneer is dit dan wel een probleem? Het niet kunnen aanwijzen van Iran op de wereldkaart wordt wél een probleem wanneer de mensen snel een oordeel hebben klaarliggen omtrent Iran maar niet begrijpen waar ze het eigenlijk over hebben.

Dit probleem, gecreëerd door de westerse media is zeer moeilijk te bestrijden. Decennialang werd Iran door de Mainstream Media afgeschilderd als een land van godsdienstwaanzinnigen met een mensenmassa die blindelings haar leiders volgt en zich enkel laat leiden door de regels van de Revolutie. http://ift.tt/1zj6bRw

Categorieën

Nieuws berichten

De Ware Wereld Alles bekijken

Zoektocht naar de werkelijkheid, holografische virtuele wereld, Flat Earth en bedrog door de NASA. Geheime organisaties ...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: