Skip to content

Cambridge Universiteit: Mensheid wordt steeds zwakker, zieker en dommer

Geen Utopia, maar ondergang

De achteruitgang lijkt zich de afgelopen decennia fors te versnellen. De doorsnee mens schijnt anno 2015 in vrijwel niets anders geïnteresseerd te zijn dan stompzinnig vermaak en een dagelijks gevulde koelkast. De meeste tieners kunnen ook met een schooldiploma nauwelijks nog een zin correct in hun moedertaal schrijven. Maar is dit nu de oorzaak van ons mensen zelf? Nee ! Wij worden door alle kanten in een soort kooi gevangen gehouden en voor al ook dom gehouden.

Banken hebben ons financieel compleet in de macht, de politiek is helemaal in dienst van de multinationals, de farmaceutische industrie maakt meer vergif dan werkzame medicijnen, de voedingsindustrie is bijna in handen van een aantal multinationals die ons vergiftigen met allerlei genetische manipulaties en chemische toevoegingen. En dan waar dit artikel over gaat het onderwijs en wetenschap zijn in handen van de zelfde mensen die de banken beheren, de Rothschilds. Zij hebben alle grote universiteiten en onderzoeksinstituten opgericht en betaald. En hiermee bepalen zij dus ook wat wij mogen weten. Je begrijpt natuurlijk wel dat dit niet al te veel mag zijn. Zie hier waarom wij allemaal dommer worden of dat er in ieder geval geprobeerd wordt. http://ift.tt/1zj6bRw

Categorieën

Nieuws berichten

De Ware Wereld Alles bekijken

Zoektocht naar de werkelijkheid, holografische virtuele wereld, Flat Earth en bedrog door de NASA. Geheime organisaties ...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: