Skip to content

9/11; ook brandweermannen zijn de leugens zat..!

Vandaag 11 september gaat in New York de wereldpremière plaatsvinden van de documentaire ‘Firefighters, Architects & Engineers’ in de West Park Presbyterian Church., in New York City’s Upper West Side.Het is een 90-minuten durende documentaire, een mijlpaal en een gezamelijke presentatie van Erik Lawyer, de opreichter van ‘Firefighters for 9/11 Truth’ en architect Richard Gage, oprichter en voorzitter van AE911truth.

Samen ontmantelen deze experts 2 dozijn mythes, die de officiële versie van de WTC-verwoesting zouden moeten beschrijven als ‘officiële versie’. En het betekent een verdere ontmanteling van de autoriteit van het NIST, het officiële overheidsorgaan, dat met deze mythe-verklaringen kwam, rondom de technische oorzaken van de instorting van de WTC-Twin-Towers en gebouw WTC#7, ’s middags op 1 september 2001. Het blijkt dat het NIST, het ‘National Institute of Standards and Technology’ volstrekt in strijd heeft gehandeld met de nationale richtlijnen, zoals die in de VS gelden, voor onderzoeken naar de oorzaken van branden en explosies.

Vond je dit artikel interessant, deel het dan met je vrienden
Bezoek ook eens mijn blog http://www.renes-wereld.nl http://ift.tt/1zj6bRw

Categorieën

Nieuws berichten

De Ware Wereld Alles bekijken

Zoektocht naar de werkelijkheid, holografische virtuele wereld, Flat Earth en bedrog door de NASA. Geheime organisaties ...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: