Skip to content

Schrijven over geneeskrachtige kruiden is verboden

HeelBewust krijgt een boete van € 31.000,-. Ondanks het bevestigde feit dat 99,9999% van de informatie op http://www.heelbewust.com inmiddels voldoen aan de relevante wetgeving en de bevestiging in mei dat het correctiewerk (inmiddels 348 uren werk) vrijwel klaar en akkoord is, komt er na 94 dagen stormachtige stilte ineens toch die boete uit de hoge hoed.

Onze overheid heeft er uiteraard voor gezorgd dat zij aan alle kanten is ingedekt. Zelfs de NMA mag niet ingrijpen omdat zij – heel slim – volledig is gebonden aan bestaande wetgeving. Een wetgeving waarin het legaal mogelijk is sterk scheefstaande differentiatie ten aanzien van bijvoorbeeld het recht op vrije mededinging vast te leggen. De rechter mag slechts zwijgen zodra de Grondwet geraakt wordt. Artikel 120 uit diezelfde Grondwet: “De rechter treedt niet in de beoordeling van de grondwettigheid van wetten en verdragen”. Wetgeving die de politiek nog immer enthousiast ondersteunt. En dat is weer logisch als je weet dat hogere ambtenaren en politici zeker 30 jaar lang door de miljarden verslindende wasstraat van de farmacie is gesleurd. http://ift.tt/1zj6bRw

Categorieën

Nieuws berichten

De Ware Wereld Alles bekijken

Zoektocht naar de werkelijkheid, holografische virtuele wereld, Flat Earth en bedrog door de NASA. Geheime organisaties ...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: