Skip to content

Beurs in China onderuit, wie volgen?

Het einde van het Hebreeuwse Shmita jaar in september is in het verleden al vaak samengevallen met vele beurscrashes. De Shmita loopt over een periode van 7 jaar. Na deze 7 jaar worden alle schulden weer rechtgetrokken en vergeven als degene die de schuld heeft zich tenminste goed gedragen heeft. Zo niet dan zullen hem/hun niet zulke fijne dingen overkomen. Nu zijn alle beurscrashes van de afgelopen jaren allemaal precies samengevallen met deze shmita.
2008, 2001, 1987 om maar een paar voorbeelden te noemen. Het is nu 2015 en de 7 jarige periode van de shmita eindigt weer in september.

Afgelopen donderdag en vrijdag stortte de Dow Jones Index met bij elkaar opgeteld 888 punten in, de grootste tweedaagse crash in de Amerikaanse geschiedenis. De Nederlandse AEX Index verloor deze week 10% van zijn waarde; Delta Lloyd werd een miljard minder waard en Vopak raakte 16% kwijt. Ook in China gaat de financiële instorting onverminderd verder. Desondanks bleef paniek overal uit en leeft de gewone mens door alsof er niets aan de hand is en we ons helemaal nergens zorgen over hoeven te maken. Veel analisten verwachten echter een instorting die alle voorgaande zal overtreffen. http://ift.tt/1zj6bRw

Categorieën

Nieuws berichten

De Ware Wereld Alles bekijken

Zoektocht naar de werkelijkheid, holografische virtuele wereld, Flat Earth en bedrog door de NASA. Geheime organisaties ...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: