Spring naar inhoud

NASA BALLOON FLAT EARTH OR NOT

Deel 1 : Vlakke Aarde (Flat Earth)

Sinds een half jaar ben ik voor mij zelf aan het denken dat de Aarde misschien wel een vlakke plaat is in plaats van een bol in een oneindig heelal. Het is eigenlijk een vervolg op mijn ideeën over de virtuele wereld. In een virtuele wereld is er ook een eind aan onze belevingswereld en dus ook aan de fysieke wereld. Door mijn speurtochten naar de waarheid kwam ik de theorie van de vlakke wereld tegen. En ik ben nog niet helemaal overtuigd , maar ik denk dat er meer aanwijzingen zijn dat de wereld plat is dan rond is. De komende tijd zal ik een videoserie van TET truth Tube plaatsen. Deze serie geeft op een duidelijke manier weer waarom we moeten twijfelen over ons “bolletje”

Het zijn er onderhand 20 stuks dus veel kijkplezier #vlakke aarde http://ift.tt/1zj6bRw

Categorieën

Nieuws berichten

De Ware Wereld Alles bekijken

Zoektocht naar de werkelijkheid, holografische virtuele wereld, Flat Earth en bedrog door de NASA. Geheime organisaties ...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: