Skip to content

Justitie gijzelt ook zieke mensen voor niet betalen bekeuring

Den Haag draait voor een groot deel op de camera’s van de politie en hun persoonlijke KGB, het beruchte en gevreesde Centraal Justitieel Incasso Bureau (CJIB).

Daar wordt echt met de botte bijl gehakt als je niet snel genoeg je portemonnee trekt.

Als er iets is in Nederland dat doet denken aan communistische tijden en de daarbij behorende wrede geheimediensten zoals de KGB dan is dat zonder meer het CJIB.

Het is jammer dat mensen toch in de rij staan om daar te mogen werken en dat zal ook de reden zijn dat ze het in Leeuwarden hebben gevestigd, nu niet bepaald een streek waar de banen voor het oprapen liggen.

De verhalen die de ronde doen over het gedrag van deze instantie, in combinatie met Justitie uit Den Haag, gaan over praktijken die niet thuis horen in een land dat zich beschaafd durft te noemen.

Een beschaafd land gooit geen hoogzwangere vrouwen de cel in omdat ze een paar honderd Euro aan bekeuringen hebben openstaan. Een beschaafd land gooit geen nierpatiënten in de cel vanwege een niet betaalde boete wanneer er geen dialyse-apparatuur beschikbaar is.

Dit land doet dat allemaal wel en allemaal vanwege geld. Overheden die worden gekocht door bankiers en volkomen maling hebben aan de bevolking doen wel alles wat in hun vermogen ligt om de laatste stuivers uit de zakken van arme burgers te persen.

Het schijnt dat zich bij de NRCV een klokkenluider heeft gemeld. Een dame die voorheen werkzaam was bij wat toen heette Justitieel Medisch Centrum en tegenwoordig Justitieel Centrum voor Somatische Zorg. http://ift.tt/1zj6bRw

Categorieën

Nieuws berichten

De Ware Wereld Alles bekijken

Zoektocht naar de werkelijkheid, holografische virtuele wereld, Flat Earth en bedrog door de NASA. Geheime organisaties ...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: