Spring naar inhoud

MH17: wel degelijk lucht vol met SU-25 jets..!!

In het luchtruim boven oost-Oekraïne vond op de dag dat de MH17-Boeing 777 werd neergehaald én de dag ervoor ook nog nota bene, dus op 16 en 17 juli 2014, een volledige luchtoorlog plaats. Oekraïense gevechtsstraaljagers van het type SU-25 bombardeerden diverse doelen op de grond. Dit melden getuigen, die ook vertellen dat Russische separatisten probeerden deze straalvliegtuigen uit de lucht te halen. Eerst zou dit met van de schouder afgevuurde luchtdoelraketten zijn gebeurd en op 17 juli ook met de BUK-M1 die veel hoger reikt. Waarom ontkent Kiev dat er überhaupt gevechtsstraaljagers in het luchtruim waren, als je niets te verliezen hebt..??

Een en ander blijkt keihard uit een reconstructie van de MH17-ramp, waarbij vorig jaar zoals je weet alle 298 inzittenden (196 Nederlanders) om het leven kwamen. Even ten zuiden van de MH17-rampplek hadden Russische rebellen een dag eerder een aanval geopend op het plaatsje Marynivka, waarbij het doel was om het Oekraïense leger klem te zetten tussen het gebied van de separatisten en de Russische grens. En precies om deze omsingeling te voorkomen, voerde de Oekraïense luchtmacht voortdurend luchtaanvallen uit. http://ift.tt/1zj6bRw

Categorieën

Nieuws berichten

De Ware Wereld Alles bekijken

Zoektocht naar de werkelijkheid, holografische virtuele wereld, Flat Earth en bedrog door de NASA. Geheime organisaties ...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: