Skip to content

President Jimmy Carter: “Amerika is geen democratie, maar een oligarchie…

Elke president van Amerika is de afgelopen 100 jaar aan de macht gekomen omdat de “echte”machthebbers dit hebben toegestaan en of geregeld. De democratie bestaat al heel lang niet meer. Democratie wordt gebruikt om de bevolking de indruk te geven dat ze nog wat te zeggen hebben, Maar hoe vaak gebeurt het niet dat beloftes die in de verkiezing gedaan worden al in de formatie sneuvelen. Later in de regeringsperiode daarna komt er van alle ander beloftes ook niets meer terecht.
Dit speelt wereldwijd en is in geen enkele democratie niet anders. Dit komt omdat de democratie misbruikt wordt door de rijke elite om hun eigen agenda uit te rollen. Die dan ongemerkt uitgevoerd wordt. Het maat ook niet uit of er linkse of een rechtse partij aan de macht is. Kijk nu maar eens naar de PvdA, hoe hun hun idealen verworpen hebben en alleen maar maatregelen uitvoeren die in het belang van de elite( multinationals) zijn.

Het feit dat Jimmy Carter in dit artikel dit nu naar buiten brengt is op zich heel vreemd want hij is op dezelfde manier aan de macht gekomen, gewoon naar voren geschoven door de elite om hun agenda uit te voeren. Maar de ware aard van zijn uitspraak is dat wij moeten geloven dat onze regeringen inderdaad corrupt zijn en niet te vertrouwen, zodat uiteindelijk via de elite een voorstel komt voor 1 wereldregering die al dit soort problemen zal oplossen. De Nieuwe Wereld Orde!!

De NWO is wat zei al jaren zo niet eeuwen nastreven, en dit soort uitspraken van Carter passen precies in hun agenda. Zo is nu al bekend dat de Verenigde Naties in september ook een plan zal lanceren om wereldwijd het milieu probleem aan te pakken. Maar ook deze maatregelen zijn er allen op gericht om alles centraal te regelen en te besturen.

Kijk op mijn blog voor meerdere artikelen hierover: renes-wereld.nl onder NWO en illuminati http://ift.tt/1zj6bRw

Categorieën

Nieuws berichten

De Ware Wereld Alles bekijken

Zoektocht naar de werkelijkheid, holografische virtuele wereld, Flat Earth en bedrog door de NASA. Geheime organisaties ...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: