Skip to content

Leugenachtige fluoride-praatjes vullen geen gaatjes..!

WantToKnow.nl – Leugenachtige fluoride-praatjes vullen geen gaatjes..!

n de Verenigde Staten werd in 1945 begonnen met het fluoriseren van het drinkwater in grote Amerikaanse steden. Vandaag de dag hebben maar liefst 25 landen wereldwijd dit voorbeeld als schaapjes gevolgd. In Engeland is inmiddels zo’n 15% van het drinkwater vervuild met opzettelijk toegevoegde fluoride. En dat betekent dat alleen al in het Verenigd Koninkrijk rond de 6 miljoen mensen dagelijks onnodig fluoride in hun lichaam krijgen. Want onnodig is het. Zo blijkt.

x

Ja het is misschien even schrikken als je de illustratie boven dit artikel ziet.. Maar laten we gewoon vooraan beginnen.. Ben jij een ouder van een jong kind, dat via de zg. tandheelkundige zorg het advies heeft gekregen om ‘extra fluoride’ te gebruiken, teneinde het gebit van uw kind te ‘harden’..? Lees dan ajb even dit artikel, waaruit niet alleen blijkt dat we worden volgestopt met praatjes en regelrechte leugens rondom het ‘zaligmakende fluoride’. http://ow.ly/3y4VNz

Categorieën

Nieuws berichten

De Ware Wereld Alles bekijken

Zoektocht naar de werkelijkheid, holografische virtuele wereld, Flat Earth en bedrog door de NASA. Geheime organisaties ...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: