Meneer Rutte, is u dit bekend over MH17..?

Meneer Rutte, is u dit bekend over MH17..?

In dit artikel wordt maar weer eens duidelijk hoe wij als Nederlandse bevolking gemanipuleerd worden door de NOS. Namelijk alle berichtgevingen die betrekking hebben op mh17 hebben een ondertoon. En die ondertoon is bedoeld om de schuld in de schoenen van de separatisten te schuiven.
En ik ben niet de enige die dit is opgevallen. Het is iets wat zeer consequent wordt door gevoerd op zowel radio als televisie. In het eerste filmpje is een NOS reporter te zien die uitleg geeft hoe de Russische media het Russische publiek bespeeld maar heeft schijnbaar zelf niet in de gaten dat hij precies het zelfde doet in tegenovergestelde richting. De NOS heeft hier het publiek namelijk ook zodanig bespeeld dat zij er standaard van uitgaan dat de Russen er iets mee te maken hebben.
De mogelijkheid dat het Oekraïense leger de mh17 met straaljagers uit de lucht heeft geschoten , waar heel veel aanwijzing voor zijn, wordt geheel buiten de mogelijkheden gehouden. want to know. Http://ow.ly/3y2L88

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.