Skip to content

Er is een plunderdeal met Griekenland

Er is een plunderdeal met Griekenland

De nieuwe regering van Griekenland valt volledig door de mand nu president en ‘Europa vazal’ Alexis Tsipras een deal gesloten heeft waarbij het land totaal leeggeplunderd wordt. Eerder al lichte ik toe dat de term ‘steunpakket’ George Orwell ‘nieuwspraak’ is voor nog meer schuld. We hebben het namelijk over geld dat de ECB gewoon uit het niets creëert. Er staat geen goud- of olievoorraad tegenover. Die standaards zijn allang losgelaten. Maar de ECB mag dat natuurlijk, want zij zijn de centrale bank van de dictatuur gezeteld te Brussel. Griekenland krijg er nog eens 82 tot 86 miljard staatsschuld bij. Maar de Grieken mogen hun handjes dicht knijpen, want ze kunnen straks weer pinnen. Die 86 miljard wordt op de Grieken terug gehaald door bezuinigingen die verder nergens gespecificeerd worden, maar waarschijnlijk zoveel in zullen houden dat er straks bittere honger en armoe in het land zal optreden. beyondthematrix

Categorieën

Nieuws berichten

De Ware Wereld Alles bekijken

Zoektocht naar de werkelijkheid, holografische virtuele wereld, Flat Earth en bedrog door de NASA. Geheime organisaties ...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: