Skip to content

Nederlandse media blijven zwijgen over Monsanto.

Nederlandse media blijven zwijgen over Monsanto.

Opnieuw bleven de Nederlandse media stil over de plannen van Monsanto. Vorige maand werden de wereldwijde protesten tegen Monsanto in de Nederlandse media genegeerd en ook dit keer bleven de Nederlandse media beangstigend stil.

Onlangs is bekend geworden dat de Amerikaanse multinational Monsanto een overnamepoging heeft gedaan op haar grootste concurrent, het Zwitsers bedrijf Syngenta. Indien het Monsanto lukt om Syngenta over te nemen, dan zal dit in de toekomst grote gevolgen hebben voor het milieu en de gezondheid van de Nederlandse bevolking. Toch blijven de Nederlandse mainstream media én de Tweede Kamer stil over dit onderwerp. In een eerder artikel hebben we uitgelegd hoe het bedrijf Monsanto gezondheidsrisico’s met zich meebracht en wat voor rol het TTIP-handelsverdrag hierin speelde. Het laatste wat we willen is dat Monsanto een monopoliepositie verkrijgt op de wereldmarkt. Misschien vinden de Nederlandse media de gezondheid van de bevolking niet belangrijk, maar wij van Destillewaarheid weten wel beter. destillewaarheid

Categorieën

Nieuws berichten

De Ware Wereld Alles bekijken

Zoektocht naar de werkelijkheid, holografische virtuele wereld, Flat Earth en bedrog door de NASA. Geheime organisaties ...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: