Skip to content

Ultrarijken komende weken bijeen op schimmige Bohemian Grove -…

Ultrarijken komende weken bijeen op schimmige Bohemian Grove –

Van 10 tot 26 juli komen de ultrarijke leden van de Bohemian Club bijeen in de bossen van Sonoma County in het noorden van Californië. Wie onderzoek wil doen naar de mysterieuze 130 jaar oude Bohemian Grove loopt het risico te worden gearresteerd.

De geheimzinnigheid waarmee de Bohemian Grove wordt omgeven, heeft vooral te maken met de mensen die er lid van zijn. Ze zijn allemaal rijk, blank, Republikein en man. Enige bekende Boho’s (zoals ze worden genoemd) zijn George H.W. Bush, George W. Bush, Dick Cheney, Clint Eastwood, Dwight D. Eisenhower, Gerald Ford, Barry Goldwater, Herbert Hoover, Henry Kissinger, Colin Powell, Ronald Reagan, Nelson Rockefeller, Theodore Roosevelt, Karl Rove, Mark Twain en Donald Rumsfeld.

Om lid te kunnen worden van de Bohemian Club moet je door verschillende leden worden uitgenodigd of enkele tientallen jaren wachten. Eenmaal binnen moet je een bedrag van 25.000 dollar neertellen. NineForNews.nl http://ow.ly/Pp6uQ

Categorieën

Nieuws berichten

De Ware Wereld Alles bekijken

Zoektocht naar de werkelijkheid, holografische virtuele wereld, Flat Earth en bedrog door de NASA. Geheime organisaties ...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: