Spring naar inhoud

Leef in angst en geef je macht uit handen..!!

WantToKnow.nl – Leef in angst en geef je macht uit handen..!!

Zorg ervoor dat er oorlogen zijn, zorg voor angst, doodsangst, hongersnood-doodsangst, angst-voor-gebrek, en zorg vooral voor vijanden-die-het-volk-bedreigen en zorg voor tweespalt. Zorg daarbij vooral dat je aan het grote schaakbord samenwerkt, met de ‘overkant’. Het liefst BEN je dan ook ‘de overkant’, de vijand dus.. Of als deze onwetend is, financier je hem, met winstgevende leningen.. En dat allemaal, zonder dat het volk, het gepeupel, het natuurlijk te weten komt. Want dan zou het spel ‘uit’ zijn, dan vallen alle priviléges weg, die zo hard verworven waren door het tegen elkaar opzetten van dat gepeupel..

Zoals rijkdom, macht, status, overheersing. Dus zorg voor het wáármaken van het motto ‘Leef in angst en geef je macht uit handen’..! Dat is het motto dat de machtigen der Aarde het volk voorhouden. En geraffineerd inwrijven, via nieuws, Tv, popartiesten, mind control, etc. etc. Zodat ze jou macht in handen krijgen, het liefst ‘democratisch’ en hun spel nóg geraffineerde kunnen spelen.

Eén voor één.. We worden wakker, in steeds groter wordende aantallen. Doordat de frequentie op Aarde stijgt, ons bewustzijn stijgt, door het Grote Ontwaken.. We worden wakker.. En laat mensen die nog slapen in jouw perceptie, gewoon rustig wakker worden, of slapen, als ze niet wakker willen worden..! Omdat ze bang zijn voor de realiteit. Bang voor de ‘Grote Boze Wolf’.. http://ow.ly/O6ded

Categorieën

Nieuws berichten

De Ware Wereld Alles bekijken

Zoektocht naar de werkelijkheid, holografische virtuele wereld, Flat Earth en bedrog door de NASA. Geheime organisaties ...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: