Skip to content

BrekendNieuws: ‘Koninklijke familie heet helemaal geen Van Oranje’

‘Koninklijke familie heet helemaal geen Van Oranje’

“Heb jij je wel eens verdiept in de echte geschiedenis van de parasietenfamilie die meent de bewoners van de lage landen te mogen uitzuigen? Ik heb hier al wel vaker over geschreven (link), maar na het zien van al die vlaggen en oranjegeklede mensen kan ik niet anders dan dit nog maar weer een keer te delen via deze nieuwsbrief. Begrijp me goed, ik heb het hier niet zozeer over die uitzuigende parasietenfamilie maar vooral over de bevolking die het toestaat door deze parasietenfamilie uitgezogen te worden. Speciaal voor hen volgt hier een kort genealogisch overzicht:

Deze parasietenfamilie beweert van Oranje te zijn, maar dat is niet het geval. De Duitse familie genaamd ‘Nassau-Oranien’ hield op te bestaan na de dood van Wilhelm III von Oranien in 1702. Hij speelde naast Stadhouder van Holland, Zeeland, Utrecht, Gelre en Overijssel (dus vijf provinciën) ook de Koning van Engeland, Schotland en Ierland.

Na de dood van deze laatste “Van Oranje” werd Johann Wilhelm Friso von Nassau-Diez stadhouder van Friesland, totdat hij in 1711 verdronk in het Hollandsch Diep. Sinds deze Johann werd “Van Oranje” opeens gebruikt als een titel, om zo net te doen alsof het om een authentieke familienaam zou gaan. BrekendNieuws: http://ow.ly/NAMg3

Categorieën

Nieuws berichten

De Ware Wereld Alles bekijken

Zoektocht naar de werkelijkheid, holografische virtuele wereld, Flat Earth en bedrog door de NASA. Geheime organisaties ...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: