Het Grotere Plaatje – De Illuminati

Geplaatst door

Het Grotere Plaatje – De Illuminati

Bij het woord elite denken de meeste mensen aan een groep rijke lieden die zichzelf vermaken met deftige feestjes en paardenraces. Maar het is iets totaal anders.

De elite, althans het deel van de elite dat zich de illuminati (“de verlichten”) noemt, bestaat in de kern uit 13 steenrijke, zionistische (1) families die voortdurend met elkaar in verbinding staan. Hun namen zijn waarschijnlijk Rothschild, Rockefeller, Warburg, Bruce, Cavendish, De Medici, Hannover, Habsburg, Krupp, Plantagenet, Romanov, Sinclair en Windsor. Maar deze lijst wordt zo angstvallig verborgen gehouden voor de buitenwereld, dat sommige bronnen op een aantal plekken een andere naam noemen (2).

Ze worden ondersteund door 300 andere families, vaak met bekende namen zoals Agnelli, Bush, Ford, Kuhn, Loeb, Montgomery, Morgan, Roosevelt en Schiff (3). Daaromheen bewegen zich nog een heleboel machtsbeluste lieden, zoals Henry Kissinger, Dick Cheney, Donald Rumsfeld, Bill Gates, Bill en Hillary Clinton, Warren Buffet, etc. Tezamen controleren ze praktisch alle macht en het geld in de wereld.

“De prijs die goede mensen betalen voor onverschilligheid over algemene zaken,
is dat ze geregeerd worden door slechte mensen.” – Plato

Ze beheren talloze organisaties en ordes, zoals het Vaticaan, de Verenigde Naties, de Wereldbank, de CIA, de NSA, NASA, Bilderberg, Thule, Skull & Bones en vele anderen (4). De illuminati werken al honderden jaren aan een geheime agenda, die hen in kleine stapjes toe moet brengen naar een Nieuwe Wereld Orde (5). Dit houdt in dat de wereld nog maar één regering heeft die alles controleert en waarin de burgers vrijwel geen enkel recht meer hebben. Dit mogen dan geen ruim 7 miljard burgers meer zijn, zoals nu, maar nog maar maximaal 500 miljoen. De rest dient uitgeroeid te worden. http://ow.ly/KjcUn

3 comments

 1. Oplossing; deze zieke illuminatie groepering, ik noem ze geeneens mensen, nu in digitaal wereld ontrafelen door spionage en openbaar maken in media over de hele aarde zodat, de geleden goedheid mens gerechtigheid krijgt en zege zal vieren. Daarna de zieke illuminatie groepering afschieten naar de maan en laat ze daar uit machteloosheid elkaars hersens inslaan.

  Like

 2. 1234
  Goethe op een anti illuminati protestbord? Erg bij de hand is die vrouw niet zo.
  Laat dat maar aan de echte exposer over die er wel verstand van heeft.
  Dus die quote van Goethe steekt die maar daar waar de zon nooit schijnen zal.

  Even the great poet Johann Wolfgang von Goethe became a freemason in 1780 and joined the Illuminati somewhat later in the 1780s. His alias within the Order was Abaris. (“Geschichte des Illuminaten-Ordens” / “History of the Order of the Illuminati” by Leopold Engel, Berlin, 1906, pp. 355-356). But eventually he was able to see through their deception.
  The Illuminatus Goethe wrote to Bode, a fellow member, on the 22nd June 1784:
  “Believe me, our moral world is undermined by sub-terranean tunnels, basements and sewers, like a large town usually is, without anyone usually thinking of their connections. It is comprehensible to me or any other enlightened person if smoke sometimes rises from a crack or if strange voices are heard… ”

  https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/signscorpion/signscorpion02.htm

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.