Spring naar inhoud

2015 – Een goed begin

download

Ik wens een ieder voor 2015 het allerbeste toe en hoop dat voor veel mensen het nieuwe jaar ook een jaar wordt voor een nieuw begin.  Voor mij is 2014 echt een kantel punt geweest in mijn eigen bewustzijn van hoe alles hier op aarde en het universum functioneert.  Natuurlijk had ik daar altijd wel mijn ideeën over, maar in het afgelopen jaar heb ik veel zaken mogen ervaren en bevestigd hebben gezien van het totale plaatje wat onze werkelijkheid heet.

2015 zal dan ook voor mij een jaar zijn met een nieuw begin, ik zal proberen de inzichten die ik heb gekregen in wat je eigenlijk zou kunnen noemen de theorie van alles, wat inzichtelijker te maken voor iedereen.  Voor 2015 kun je van mij dus meer verwachten over de onderwerpen kosmologie, kwantumtheorie, relativiteitstheorie, simulatie werkelijkheid en vele andere zaken.  Maar ook mijn ideeën over hoe we met elkaar een socialere maatschappij kunnen bewerkstelligen. Zoals velen wel weten ben ik een fervent voorstander van een basisinkomen voor elke wereld burger.  Dit zou namelijk heel veel problemen kunnen oplossen die er op het ogenblik spelen in de maatschappij.  Maar zoals bekend zijn sociale oplossingen niet het favoriete onderwerp van onze machthebbers in de wereld, die lijken maar 1 doel te hebben en dat is totale wereldcontrole, iets waar ik ook veel aandacht aan zal schenken, want dit druist in tegen elk gevoel van rechtvaardigheid en vrijheid.

En als laatste zijn er natuurlijk mijn vertalingen van de sumerische kleitableten van uit de engelse versie. Deze kleitabletten geven ons een beeld van ons verleden dat bij de meeste mensen totaal niet bekend is maar wel heel veel zaken verklaard die er in de wereld spelen en waar op onze cultuur en ons bestaan in gebaseerd

Kortom 2015 biedt weer volop materiaal om dit blog te vullen met hoop ik interessante onderwerpen.

En als je net als ik deze zaken interessant vindt. deel de artikelen dan zoveel mogelijk

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: