Spring naar inhoud

Het holografische universum (Video serie)

hqdefaultZoals al regelmatig besproken ben ik er van overtuigd dat ons universum een holografische projectie van ons eigen bewustzijn is.  De huidige wetenschap is op het ogenblik zover dat hier ook in deze richting gedacht wordt.

 

 

 

Het is namelijk zo dat de kleinste deeltjes die bekend zijn, quarks alleen bestaan als deze waargenomen worden. Als ze niet waargenomen worden zijn ze alleen een golf van mogelijkheden en dus geen materie.  De kwantumtheorie heeft ons deze wetenschap gebracht en heeft dus aangetoond dat materie niets meer is van een materialisatie van ons eigen bewustzijn.

Het hele principe van het holografische universum heb ik op mijn blog uitgebreid beschreven en is hier te lezen. Maar voor degene die er nog dieper in willen duiken heb ik deze video serie hier klaargezet.

In deze serie wordt het principe uitgebreid uitgelegd en verklaard.

Ik denk dat na het kijken van deze serie je kijk op de wereld totaal zal veranderen.

Veel kijk plezier

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: