Spring naar inhoud

Vaccins en nanobots u bent gewaarschuwd

Vaccins en nanobots u bent gewaarschuwd

Voor velen is het begrip ‘nanotechnologie’ volkomen onbekend of iets waarbij men denkt aan iets van microvezeldoekjes of waterafstotende kleding. Nanotechnologie is de technologie die het mogelijk maakt om alles op moleculair niveau na te maken. En met alles kunnen we ook spreken van écht alles. Het menselijk lichaam is in principe na te maken met nanotechnologie, omdat het menselijk DNA na te maken is. Vindt u dat abracadabra of klinkt dat ongeloofwaardig, kijkt u dan even naar dit YouTube filmpje van een jongerenprogramma, waarin het kort toegelicht wordt. Namaken van DNA impliceert dus dat je levende organismen van nanotechnologie kunt maken. Hoe vindt u dat klinken? De organismen zijn dus levend, maar hun basis is synthetisch gerealiseerd. Celdeling is dus vermoedelijk gewoon mogelijk met een cel die op basis van synthetisch DNA is gebouwd. Vandaar ook dat in het filmpje onder de link hierboven de jongeman van de universiteit in Eindhoven uitlegt hoe ze een kaaklijn kunnen laten hergroeien. | Martin Vrijland http://ow.ly/Emuqf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: