Spring naar inhoud

Reporter klapt uit de school en geeft toe: al het nieuws is nep! |…

Reporter klapt uit de school en geeft toe: al het nieuws is nep!

Een Duitse topjournalist en redacteur Dr Udo Ulfkatte is zojuist openbaar gegaan met een aantal schokkende bekentenissen. Hij heeft in feite toegegeven wat een ieder van ons, die de alternatieve media zoals World Unity lezen, al een lange tijd weten en dat is: de gehele mainstream media is totaal nep! Hij ging in een zeer gedetailleerde monoloog in deze video hierop in en klapte uit de school over alles! Hij sprak over hoe de CIA controle krijgt over alle belangrijke journalisten. Hij is ziek van het liegen en besloot openbaar te gaan met alles wat hij weet. Hij had al drie hartaanvallen achter de rug en besloot dat het hem niet meer kon schelen wat ze met hem zouden doen! | (Verborgen) nieuws | Earth Matters http://ow.ly/CGOsB

19 Comments »

 1. De CIA……eerste klas manipulators.
  Dat was al zo bij het watergate schandaal van 1972 waar Nixon zelf bij betrokken was.
  De FBI mocht er destijds al geen onderzoek tot op de bodem naar doen.

  Like

  • Ik denk zelf dat JFK inderdaad bij de zelfde elite club behoorde, maar een van de weinige was die op hoog niveau uit de school durfde te klappen, omdat hij misschien gewetenswroeging kreeg. En zoals dit gaat in dit soort gevallen, moet zo iemand direct uitgeschakeld worden.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: